300.000 ευρώ το “τίμημα” του εκβιασμού! Πως συνελήφθη από το “Εκβιαστών” ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας  κατήγγειλε ότι εκβιάστηκε από Πατρινό υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο  και ήδη ο φερόμενος ως δράστης καθώς και μία φίλη του συνελήφθησαν σε προάστειο της Πάτρας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση ανδρών του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Το μπλόκο των αρχών Ασφαλείας στήθηκε σε δύο σημεία της βόρειας Πάτρας. Αφενός σε παραλιακή καφετέρια και αφετέρου στις εγκαταστάσεις του καταγγέλλοντος των εκβιασμών από τον οποίο ζητήθηκαν 300.000 ευρώ προκειμένου να πάψει η αντιπαράθεση του συνεταιριστικού φορέα με τον πασίγνωστο επιχειρηματία.

Οι  δύο επιχειρηματίες συναντήθηκαν στο παραλιακό καφέ της βόρειας Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής και ενώ τελούσαν υπό παρακολούθηση από άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Ακολούθως οι δύο επιχειρηματίες μετέβησαν στην επαγγελματική εγκατάσταση του καταγγέλλοντος και εκεί ο φερόμενος ως εκβιαστής και η φίλη του πήραν μία τσάντα με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Εκείνη τη στιγμή επενέβησαν οι άνδρες του τμήματος εκβιαστών και συνέλαβαν το ζευγάρι.

Εξάλλου οι ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές Ασφαλείας εξασφάλισαν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες της καφετέριας.

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος είχε εμπλακεί και σε υπόθεση ξυλοδαρμού, τότε ως θύμα. Είχε καταγγείλλει πατέρα και γιο από χωριό της Αχαϊας ότι τον είχαν χτυπήσει.

Σχετικά Άρθρα