Ο τραγουδιστής Κυριάκος Κυανός στς φυλακές Κορυδαλλού – Τι του είπε η Πισπιρίγκου

Πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να τραγουδήσει στους κρατούμενους, βρέθηκε ο Κυριάκος Κυανός και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τα κελιά της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

“Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται γιατί πέρασαν τόσο καλά που είχα πάει και είχα ζήσει πρωτόγνωρα πράγματα. Είχαν φτιάξει μέχρι και πανό. Μου έγινε ξανά η πρόταση από τη διευθύντρια των φυλακών και πήγα με χαρά να προσφέρω όλο αυτό. Είναι κάτι δύσκολο που, ότι κι αν είναι, χρειάζονται οι ψυχές των ανθρώπων λίγο να διασκεδάσουν. Μες στον εγκλεισμό τέτοιες ημέρες ας έχουν και μια νότα χαράς” δήλωσε χαρακτηριστικά ο λαϊκός τραγουδιστής.

“Όσο μπορούμε λοιπόν δώσαμε λίγη από την ενέργεια μας για να ξεχαστούν γιατί βλέπεις ότι κάθε στίχο που τραγουδάμε, τον ακούνε και τον νιώθουν διαφορετικά.

Και εμείς το ίδιο, μπορεί να λέω τόσα χρόνια τραγούδια τα οποία όμως, μόλις τα είπα εκεί μέσα, έβλεπα να κλαίνε από κάτω με κάθε ανάσα και κάθε επόμενο στίχο που έρχεται”.

“Η 35χρονη μητέρα από την Πάτρα είναι σε δωμάτιο ασφαλείας και δεν επιτρέπεται να έρχεται σε επαφή γιατί είναι ο νόμος της φυλακής αυτός. Όταν πειράζεις παιδιά, είτε αθωωθεί είτε όχι, αυτή τώρα έχει χρεωθεί αυτό το πράγμα εκεί μέσα. Το ίδιο και η μητέρα από τον Κολωνό, που είναι δίπλα δίπλα στα κελιά.

Φεύγοντας είδα στα παράθυρα των κελιών τις σκιές τους, μίλησα με μία και μου είπε “σας ακούγαμε”. Απ’ ό,τι μου είπαν ήταν το κελί της Πισπιρίγκου αλλά δεν ξεχώρισα ποια είναι γιατί τα κελιά τους είναι δίπλα δίπλα” εκμυστηρεύτηκε, επίσης, Κυριάκος Κυανός.

Σχετικά Άρθρα