ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Οταν σε μιά μέρα… τα έχασε όλα

Ο Πατρινός Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του, καθώς και για την περιουσία που έχασε.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» όπου αρχικά δήλωσε: «Είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας, είμαι μόνο άπιστος στον έρωτα. Έχω υπάρξει πολύ άπιστος. Παντρεύτηκα ό,τι πιο υπέροχο υπήρχε στη ζωή. Ήμουν παντρεμένος 30 χρόνια, για άπιστος καλώς ήμουν».

Στη συνέχεια θυμήθηκε: «Μερικές φορές έχω ζήσει την ερωτική απογοήτευση πολύ έντονα. Θυμάμαι στο αεροδρόμιο στη Ζυρίχη δεν άφηνα το αεροπλάνο να απογειωθεί, δεν σηκωνόμουν από τα πατώματα και να καθυστερώ το αεροδρόμιο. Και στα νησιά στον Μαυρίκιο μια άλλη φορά “πέθαινα” για τον έρωτα. Έχω “πεθάνει” για τον έρωτα πολλές φορές».

Επίσης, αποκάλυψε: «Έβγαλα πολλά λεφτά από τη μόδα στο Παρίσι αλλά έγινε η μεγάλη πτώχευση που έφταιγαν οι συνέταιροί μου. Δεν λέω ότι δεν έφταιξα κι εγώ, γιατί στη ζωή αν δεν τους αφήσεις και τους άλλους δεν πρόκειται να σου κάνουν, τους άφησα και εγώ και χάσαμε όλα τα χρήματα. Ψυχραιμία έχω, αλλά μέσα μου το βίωσα πολύ άσχημα. Φαντάσου από τη μία ημέρα στην άλλη να τα χάσεις όλα, να μην έχεις λεφτά, να μην είσαι σχεδιαστής και να είσαι στο Παρίσι μόνος σου. Βρέθηκα στο σημείο που δεν μπορούσα να καλύψω βασικές μου ανάγκες».

«Το πολύ 2 χρόνια κρατάνε οι σχέσεις μου και αυτό σπάνια. Εμένα ήταν πάντα φευγαλέες. Και πάλι έχω ένα ραντεβού αύριο και έχω ξεμυαλιστεί», είπε στο τέλος ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Σχετικά Άρθρα