Εστειλε χαιρετισμό ο Απόστολος Κατσιφάρας στην εκδήλωση Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου – Χριστοδουλάκη

Τεμπονέρας, Χριστοδουλάκης και Αχτσιόγλου σπάνε το ρόδι της συζήτησης για την επόμενη ημέρα της Κεντροαριστεράς και στη σημερινή εκδήλωση το παρόν δίνουν δυναμικά εκπρόσωποι παραγωγικών, συνδικαλιστικών και αυτοδιοικητικών φορέων.

Οι διοργανωτές και οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης «απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;» αναμένουν απόψε το θέατρο Άλφα στην Πατησίων να είναι κατάμεστο.

Και οι τρεις συμμετέχοντες έχουν εργαστεί ώστε η εκδήλωση να αποκτήσει ένα χαρακτήρα κοινωνικής γείωσης και όχι πολιτικής συγκόλλησης, αλλά τη ίδια στιγμή δεν κρύβουν την πρόθεσή τους να αποτελέσει και τομή για την ανασύνθεση και την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς.

Σε επίπεδο προσωπικοτήτων ενδιαφέρον έχει η παρουσία του Γιάννη Δραγασάκη όπως όμως και πολλών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης οι οποίοι έγιναν σημαία συνεργασίας των κομμάτων.

Τέτοια πρόσωπα είναι ο Γιώργος Ιωακειμίδης πρώην Δήμαρχος Νίκαιας και υποψήφιος για την περιφέρεια της Αττικής και ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος όμως θα στείλει χαιρετισμό και δεν θα παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Πρόκειται για δυο συμβολικές περιπτώσεις αιρετών της αυτοδιοίκησης που είχαν τη στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και κατέγραψαν ο καθένας τη δική του δυναμική συνενώνοντας άκρως ανταγωνιστικές δυνάμεις στο χώρο σε δύσκολες πολιτικές περιόδους.

 

Σχετικά Άρθρα