Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί μια ερωτική σκηνή με άτομα ιδίου φύλου

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για όλους και για όλα στο Breakfast@Star και την Μυρσίνη Κόντου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού, αλλά και στην gay ερωτική σκηνή στη νέα σειρά του Mega «Milky Way».

«Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου να αφήσω αυτό το επάγγελμα. Οι συνθήκες είναι πια τόσο δύσκολες που έχω κουραστεί λίγο, θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να σταματήσω και να μη χρειαστεί να το ξανακάνω», εξομολογήθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Είμαι σίγουρος ότι θα έχει αντιδράσεις. Θα δούμε μία ερωτική σκηνή, τέλος. Αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα μας. Ερωτικές σκηνές έχουμε δει σε πάρα πολλά σίριαλ, μέχρι εκεί όμως. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί εάν είναι το ίδιου φύλου, εάν είναι διαφορετικού φύλου… Τι διαφορά έχει; Είναι μια ερωτική σκηνή. Αν θέλουμε εμείς να είμαστε υποκριτές και να πιστεύουμε ότι αυτά δε γίνονται, οκ. Μην πάμε τώρα πια και σε γραφικότητες του στυλ να το κρατάνε για την πάρτι τους. Για μένα αυτά είναι γραφικότητες όλα», ξεκαθάρισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Σχετικά Άρθρα