ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η γυναίκα που νοικιάζει το πρώην Dur στη Μαιζώνος! Δεν θα γίνει τελικά αρτοποιείο

Οι φήμες περί συμφωνίας των ιδιοκτητών με την αλυσίδα ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής Βενέτη με έδρα την Αθήνα είχαν βάση, αλλά  αφορούσαν κάποιες αρχικές επαφές που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά δεν καρποφόρησαν, καθώς φαίνεται πως υπήρξαν αγεφύρωτες διαφορές για το ύψος του ενοικίου.

Θεσσαλονίκη

×

Το ακίνητο ωστόσο, δεν θα μείνει για πολύ καιρό άδειο, μετά την αποχώρηση της DUR. Ηδη μισθώθηκε ήδη σε γνωστή ελληνική επιχείρηση από την Θεσσαλονίκη που δημιουργεί και εμπορεύεται έτοιμα ενδύματα.
ACCESS Fashion

ACCESS Fashion

Πρόκειται για την εταιρεία με την φίρμα ACCESS Fashion, ιδιοκτησίας της επιχειρηματία Κατερίνας Κίτσου. Η πορεία της ACCESS Fashion ξεκινά το 2000 στη Θεσσαλονίκη. Η ιδρύτριά της Κατερίνα Κίτσου οραματίστηκε ένα ξεχωριστό στο είδος του ελληνικό brand που να προσφέρει αυθεντικές δημιουργίες με διεθνείς επιρροές και προδιαγραφές. Κάθε μία από αυτές ξεχωρίζει τόσο για τα πρωτοποριακά σχέδια και την υψηλή ποιότητα όσο και για το αψεγάδιαστο fitting που αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά κάθε σιλουέτας.

H Κατερίνα Κίτσου με την Ελένη Μενεγάκη

 

 

Τα ρούχα της φίρμας, απευθύνονται στην μεσαία κατηγορία βαλαντίων. Ως ένα brand με προοδευτική φιλοσοφία, η ACCESS Fashion εξελίσσεται και καινοτομεί, ενσωματώνοντας τη βιωσιμότητα στο DNA της. Οι βραβευμένες δημιουργίες της με τη σήμανση CYQLO παράγονται με ηθικό τρόπο από πιο φιλικές προς το περιβάλλον α’ ύλες όπως το BCI βαμβάκι, ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας με πιστοποίηση GRS, η βιώσιμη βισκόζη Lenzing & οι φυσικές ίνες.

Γενικότερα, η εταιρεία πραγματοποιεί εξαγωγές σε τουλάχιστον 15 χώρες, ενώ συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις.

Σχετικά Άρθρα