ΠΑΤΡΑ: Πώς η ΕΛΑΣ ξεσκέπασε την 41χρονη που σκηνοθέτησε την εις βάρος της ληστεία

Στο περιστατικό της 41χρονης, η οποία σκηνοθέτησε την ληστεία εις βάρος της ώστε να δικαιολογήσει στον σύζυγό της τα χρήματα που είχε ξοδέψει αναφέρεται με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Η 41χρονη επισκεπτόμενη την Ασφάλεια Πατρών ανέφερε πως ενώ ήταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο άνδρες, οι οποίοι της απέσπασαν την τσάντα της που περιείχε δύο πιστωτικές κάρτες και το ποσό των 850 ευρώ. Όμως τελικά, όλο αυτό αποκαλύφθηκε πως ήταν ένα σενάριο που σκαρφίστηκε η ίδια ώστε να δικαιολογήσει στον σύζυγό της τα έξοδα.

Σήμερα, η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη κατήγγειλε ψευδώς ότι δύο άγνωστοι δράστες προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε η συλληφθείσα και κατά την προσωρινή στάση του οχήματός της, της αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς προανάκρισης που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, υπό το βάρος των οποίων η κατηγορούμενη ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία σε βάρος της.

Σχετικά Άρθρα