Δείτε περισσότερες φωτο και λεπτομέρειες για την παρουσία Λευτέρη Πετρούνια στην Πάτρα – Πού έπινε τον καφέ του με την σύζυγο και τις κόρες τους

 

Στην Πάτρα βρέθηκαν το διήμερο, ο 3 φορές Ολυμπιονίκης, 3 φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και 7 φορές πρωταθλητής Ευρώπης Λευτέρης Πετρούνιας, με την επίσης πρωταθλήτρια γυμναστικής και σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση.

Ο λόγος ήταν η παρουσία τους, μαζί με τα παιδιά τους, και τη μητέρα του Ολυμπιονίκη, στο γάμο φίλου του από την Πάτρα. Που όπως μας είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας “είναι φίλος μου από τα παιδικά χρόνια κι εγώ τις φιλίες τις κρατάω”.

Το ζευγάρι είχε ήδη ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες από τον γάμο, μαζί με τις κόρες τους, στον λογαριασμό της Βασιλική Μιλλούση,  στο Instagram.

Το πρωί της Κυριακής, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, σταμάτησαν για καφέ στο BIANCO του Γιώργου Κατσίνα, στη Ρήγα Φεραίου και εκεί ο Χρυσός Ολυμπιονίκης δεν αρνήθηκε στον κόσμο που τον πλησίαζε να βγάλουν selfie και να μιλήσει μαζί τους, έστω κι αν ο Πετρούνιας φρόντιζε να έχει διαρκώς τον νου του στις δύο κόρες του!

 

Φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καφέ στον οποίο ο ίδιος και η σύζυγός του έδωσαν τα εύσημα για την ατμόσφαιρα του καταστήματος και την άψογη φιλοξενία…

Συναντήθηκε και με τον δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη που μίλησε μαζί του για την παρουσία του στην Πάτρα…

Αλλά, τέλος, τον πλησίασε και ο το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Διεθνών Παιδικών Αγώνων Νίκος Τζανάκος που μάλιστα θέλησε να ενημερώσει τον Πετρούνια και την Μιλλούση για τις ετήσιες αθλητικές διοργανώσεις στα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων που όμως αφορούν παιδιά σε εφηβική ηλικία απ’ όλο τον κόσμο. Και μάλιστα, Πετρούνιας και Μιλλούση έδειξαν έντονο ενδιαφέρον ρωτώντας πράγματα και δείχνοντας επιθυμία να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Σχετικά Άρθρα