Όταν το Πάρκο του Έλους της Αγυιάς έγινε σκηνικό για βιντεοκλίπ – Ακόμα ρωτούν ανά την Ελλάδα “πού βρίσκεται αυτό το μέρος”…!(φωτο & βιντεο)

Όλοι ψάχνουν να βρουν …πού βρίσκεται η περιοχή όπου γυρίστηκε (πέρυσι) το βιντεοκλίπ του  τραγουδιού “Αστεροσκοπείο” του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Καραδήμου, ενός δημιουργού με διαχρονική αξία και επιτυχία.

Το τραγούδι πρωτο-κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από την PANIK Music.

Αυτό που επίσης όμως έχει ενδιαφέρον για τους Πατρινούς είναι ότι για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ το οποίο μάλιστα ο τραγουδιστής “γύρισε” μαζί με την αξιαγάπητη κόρη του, είχε επιλεγεί το… πάρκο του Έλους της Αγυιάς στην Πάτρα!

Έναν χρόνο, τώρα, που το βιντεοκλίπ παίζει στο youtube έχοντας χιλιάδες views, πολλοί αναρωτιούνται …πού βρίσκεται αυτή η “μοναδική” τοποθεσία!

Οι δε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο τραγουδιστής επίσης έχουν πάντα φόντο τις ξύλινες πεζογέφυρες του Έλους της Αγυιάς που φιγουράρουν παντού στις δημοσιεύσεις του τραγουδιού του. Και κυριολεκτικά “μαγεύουν” τους πάντες τα πλάνα από την ξύλινη κατασκευή μέσα στο Έλος αλλά και το Παναχαϊκό όρος στο βάθος…

Για τα “γυρίσματα” αυτά και το τραγούδι, ο Γιώργος Καραδήμος δήλωσε συγκινημένος λέγοντας ότι… “το τραγούδι του αυτό γράφτηκε για την πρώτη κόρη μου, την Άλκηστη” η οποία τον συνοδεύει στα «γυρίσματα» του βίντεο κλιπ…

 

Δείτε τις φωτο (που δημοσιεύουμε με άδεια του Γιώργου Καραδήμου):

Δείτε το τραγούδι:

Σχετικά Άρθρα