29ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Ξεσπά ο πατέρας και η σύντροφός του! «Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια να μην τον άφηνα να πάει»

Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια και η σύντροφος του αδικοχαμένου Χρήστου, του 29χρονου αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Στην Πάτρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του άτυχου αστυνομικού, συγγενείς και φίλοι του έχουν βυθιστεί στο πένθος. «Ήταν το καλύτερο παιδί. Ήθελε να γίνει αστυνομικός» λένε οι άνθρωποι που τον ήξεραν. Τον περίμεναν πώς και πώς τα Χριστούγεννα, όμως αντί να κάνουν γιορτή, θα κάνουν κηδεία. Όλοι μιλούν για ένα «θαυμάσιο παιδί που είχε όνειρό του να δούλεψει στην Αστυνομία».

Συγγενείς και φίλοι ετοίμαζαν γλέντι για τη γιορτή του Χρήστου τα Χριστούγεννα. Ήθελαν να ανταμώσουν ξανά όλοι μαζί.

Ο Χρήστος Κουρουνιώτης μπήκε στο Σώμα το 2019. Υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, όπως ακριβώς και ο μεγαλύτερος αδελφός του πριν πάει στην Πάτρα στα ΜΑΤ. Ο πατέρας του αστυνομικού «λύγισε». «Ασχολήθηκαν  με την Aστυνομία, γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…», περιέγραψε.

Σε ερώτηση για το αν ο μεγάλος του γιος τον ειδοποίησε για ό,τι συνέβη, απάντησε θετικά. «Ναι, ναι, τώρα τι κάνουμε…;» είπε.

«Ήταν το καλύτερο παιδί» λέει η σύντροφός του

«Ήταν το καλύτερο παιδί ο Χρήστος, το καλύτερο… Είμαι με την οικογένεια του αυτή τη στιγμή» δήλωσε η σύντροφός του.

Σχετικά Άρθρα