Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο – παρέμβαση του Γιώργου Παναγιωτόπουλου: «Αφού δεν παραιτήθηκαν οι ένοχοι, παραιτήθηκε ο αθώος»

Χαμός κυριολεκτικά σήμερα στα σχόλια κάτω από άρθρο του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παναγιωτόπουλου! Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ηλείας (που παλιότερα είχε δραστηριοποιηθεί και στην Πάτρα επαγγελματικά) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με άρθρο παρέμβαση το οποίο ωστόσο προκάλεσε σε συντρόφους του ποικίλες αντιδράσεις.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

«ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΘΩΟΣ» (υπ.αρθμ.2)
Ξεκινώντας για μια κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ…. (κάποιες σκέψεις)
Το κόμμα κατάντησε στο 17,8% και έχει ξεκινήσει μια ανέμελη προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων Προέδρων (που δηλώνουν υποψήφιοι ΠΡΙΝ την συνεδρίαση της ΚΕ) χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε ανάλυση αιτίων ήττας και οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης και παραίτησης Οργάνων που απέτυχαν ολοσχερώς, ακούσια ή εκούσια, στην αποστολή τους, ώστε να ξεκινήσει η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (το ανώτερο όργανο του κόμματος) με εκλογή νέων οργάνων κατα την δίκαιη κρίση της.
Περιμέναμε εκλογές από τον Σεπτέμβριο του ‘22 και η επιτροπή ψηφοδελτίων «έκλεινε» την σύνθεσή τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τον Μάιο του ‘23.
Πήγαμε στις εκλογές του 2023 με οραγανωτική διάταξη και περιορισμούς στους υποψηφίους, επιπέδου Σοβιέτ. Όχι πολιτικά γραφεία, όχι ατομικές ομιλίες, όχι προβολή στην Google, όχι προβολή στα ΜΜΕ, όχι στα πάντα και παντού γέμισε η Ελλάδα με μηνύματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αναρωτιόμαστε γιατί φθάσαμε στο 17.8%. Άγιο είχαμε, υπήρχε και παρακάτω.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ουδέποτε συνεδρίασε επί της ουσίας και, ακόμα και το ψηφισμένο πρόγραμμα άλλαξε κατά το δοκούν και με βάση τις προσωπικές αντιλήψεις μελών των Οργάνων. Ακόμα και της πορείας προς την κάλπη του Ιουνίου, ηγήθηκε εξωθεσμικό κέντρο για το οποίο ουδέποτε ρωτήθηκε η ΚΕ.
Παραμένει αδιάγνωστος ο αριθμός αποσπασμένων και μετακλητών στην Κουμουνδούρου και στα λοιπά κτίρια, υπηρεσίες και γραφεία του κόμματος, την στιγμή που στην τελική ευθεία των πρώτων και των δεύτερων εκλογών είναι ζήτημα να δούλευαν στα γραφεία τους 7-8 άτομα.
Επειδή η υβριδική νομενκλατούρα του «επαγγέλματος ΣΥΡΙΖΑ» είναι απονομιμοποιημένη, πρακτικά ανυπόστατη και οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα στα βράχια, την ιστορική έκφανση της Αριστεράς στα αζήτητα και το «Γαλάτσι» που κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ το ‘19 στο 32%, στον σκουπιδοτενεκέ της μαγική αυλής των προσωπικών παραισθήσεων εξουσίας, η συνεδρίαση της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ έχει μια τεράστια ευθύνη να σηκώσει:
Να εγγυηθεί τις προβλέψεις του καταστατικού.
Να ζητήσει εξηγήσεις από όσες και όσους προχωρούν σε αποποίηση ευθύνης ενώ εκλέχθηκαν να διοικούν το κόμμα και απέτυχαν παταγωδώς.
Να εκλέξει ακαριαία, νέα όργανα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι αρχηγικό κόμμα. Είναι κόμμα με ομόφωνα ψηφισμένες θέσεις και καταστατικό στο Συνέδριο του ‘22.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΛΥΣΕΙΣ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα