Τραγωδία! Θρήνος για την 42χρονη Γεωργία

Το ύψος του νερού φτάνει μέχρι τα κάγκελα της γέφυρας. Το αυτοκίνητό ανατρέπεται και το ζευγάρι για ώρες παραμένει αγνοούμενο.

Το πρώτο φως της ημέρας έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους. Η 42χρονη Γεωργία ΜΠάντιου εντοπίζεται νεκρή περίπου 500 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο που επέβαινε κι παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο, πάνω στη γέφυρα του ποταμού έξω από το Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο σύντροφός της που οδηγούσε το μοιραίο όχημα παραμένει αγνοούμενος, με την περιοχή να έχει γεμίσει από διασώστες, τηλεοπτικές κάμερες αλλά και συγγενείς του ζευγαριού.

Από μια άστοχη απόφαση. Μια λάθος εκτίμηση της κατάστασης που έφερε την τραγωδία, όταν αργά χθες το βράδυ, ο 45χρονος Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να συνεχίσει με το αυτοκίνητο παρά την κακοκαιρία, για να περάσει τη γέφυρα και να φτάσει στο χωριό. Τα ορμητικά νερά όμως παρέσυραν το όχημα και το έριξαν στο ποτάμι που είχε υπερχειλίσει.

Ο πατέρας της 42χρονης είναι συντετριμμένος. Ειδοποιήθηκε νωρίς το πρωί πως η κόρη του έχασε τη ζωή της και περιμένει να μάθει όλα όσα έγιναν τη νύχτα.

Οι στενοί συγγενείς της Γεωργίας απαρηγόρητοι. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν μέσα στον πόνο τους, τους ήταν ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει και να ρισκάρει.

Η 42χρονη που σκοτώθηκε ακαριαία και ο 45χρονος, επαγγελματίας οδηγός, είχαν αρραβωνιαστεί και σκέφτονταν τον γάμο τους. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα και αναπάντεχα.

 

Σχετικά Άρθρα