Το Πατρινό Καρναβάλι στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τη δική του δυναμική παρουσία έχει αυτές τις μέρες το Πατρινό Καρναβάλι στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με τη συμμετοχή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσία της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο πλαίσιο του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 87η ΔΕΘ έχει σκοπό να απευθύνει στους επισκέπτες της έκθεσης ανοικτό κάλεσμα κατά την περίοδο του Καρναβαλιού. Το κάλεσμα για φιλοξενία στη πόλης μας εκτός από το Καρναβάλι αφορά και στη γνωριμία των επισκεπτών με τον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων, πολυδύναμο κέντρο αφιερωμένο στο Καρναβάλι και τον Καραγκιόζη, που ήδη χτυπά η καρδιά του Καρναβαλιού και είναι πεδίο πλήθους εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών.
Μάλιστα σύντομα θα μετατραπεί σε πολυδύναμο Κόμβο Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία με κέντρο αναφοράς το Καρναβάλι και τον Καραγκιόζη, μαζί με την υλική και άυλη πολιτιστική κληρονομιά που τα συνοδεύει.

Σχετικά Άρθρα