Το παράνομο ζευγάρι πολιτικών! H προβεβλημένη κυρία με σύντροφο και φλας και ο κυβερνητικός παράγοντας που μπήκε… σφήνα

Ένα… ιδιόμορφο (και γράφουμε «ιδιόμορφο» μια και γνωρίζουμε και τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα) παράνομο ειδύλλιο εκτυλίσσεται επί της Ηρώδου Αττικού, με τους πρωταγωνιστές να έχουν εδώ και λίγο καιρό πέσει ο ένας στην αγκαλιά της άλλης, παραδομένοι σ’ ένα πάθος που έχει σκιάσει αξιώματα, θέσεις και δημοσιότητα.

Και μπορεί στην περίπτωσή τους να ταιριάζει το ρητό «ο έρως χρόνια δεν κοιτά», όμως κανείς τους ίσως να μην πίστευε πως, όταν άρχιζαν την ενασχόλησή τους με την πολιτική (καθένας από διαφορετική επαγγελματική αφετηρία), θα έμπλεκαν σε ένα ειδύλλιο που όμοιό του στα πολιτικά χρονικά του τόπου ίσως να μην υπάρχει!

Και το «γιατί» το γνωρίζουν πολύ καλά και αυτοί και εμείς που έφτασε η πληροφορία στα γραφεία μας από πηγή που είναι κάτι παραπάνω από έγκυρη και αξιόπιστη! Η κυρία του παράνομου ειδυλλίου έχει επίσημο σύντροφο! Ο δε παράνομος εραστής είναι κυβερνητικός παράγοντας πρώτης γραμμής με χαρακτηριστική ντοπιολαλιά, που έχει δοκιμάσει μια φορά το φρούτο του γάμου και, επειδή του βγήκε μάλλον… ξινό, δεν έχει ξαναδοκιμάσει! Παρά όποιες φουρτούνες και τρικυμίες στο χαρτοφυλάκιό του, βρήκε όμως το λιμάνι της καρδιάς του στο πρόσωπο της κυρίας της πολιτικής, που κάθε άλλο παρά γοητευτική τη λες, παρά όποιες προσπάθειες «ανοικοδόμησης» της εμφάνισής της κατά καιρούς με τη βοήθεια experts της ομορφιάς και των γιατρών!

apistia04104

Στην αρχή, όταν πληροφορηθήκαμε την παράνομη σχέση τους (ο σύντροφός της είναι στον… κόσμο του και ζει τα τελευταία χρόνια τον… μύθο του), απορήσαμε, γιατί η πρώτη μας σκέψη ήταν πως ο σχετικά καλοστεκούμενος κυβερνητικός παράγοντας θα μπορούσε να πλαγιάζει με μια νεότερή του, για παράδειγμα, που θα είχε γοητευθεί και από την εξουσία, καθότι, ως γνωστόν, η εξουσία είναι ίσως και το μεγαλύτερο αφροδισιακό! Ομως, προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μια και στην περίπτωσή του είναι σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες το τι τον γοήτευσε στη συγκεκριμένη κυρία της πολιτικής σκηνής με την οποία σύναψε δεσμό.

Το ειδύλλιό τους γεννήθηκε σε μια από τις εκδηλώσεις που παρίσταντο λόγω των θέσεών τους, και η οικειότητα που αναπτύχθηκε, αρχικά στα πηγαδάκια και στις συζητήσεις που είχαν, έγινε με την πάροδο του χρόνου ερωτική σπίθα. Σπάζοντας όποια ταμπού μπορεί να είχαν, δεν άργησαν να έρθουν πολύ κοντά. Αρχικά συναντιούνταν σχεδόν στα πεταχτά, λόγω και του βεβαρημένου προγράμματός τους, όμως πλέον, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κάνουν και σκαρφίζονται τα πάντα ώστε να αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται ο ένας για τον άλλον…

Σχετικά Άρθρα