Ροζ σκάνδαλο με υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Ελλάδα

Σάλος έχει ξεσπάσει σε νομό της Δυτικής Ελλάδας, καθώς υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πιάστηκε «στα όρθια» από τον έως εκείνη τη στιγμή σύντροφό της να συνευρίσκεται ερωτικά με νεότερό της άντρα κατά τη διάρκεια πάρτι σε γνωστό, εμβληματικό εστιατόριο των Επτανήσων.

Πρόκειται για αιθέρια ύπαρξη, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος στις τελευταίες εκλογές. Μπορεί οι συμπατριώτες της να μην την ανέδειξαν σε εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, αλλά οι… ροζ περιπέτειές της φαίνεται ότι έχουν γίνει βούκινο στο νησί.

Αφορμή στάθηκε πάρτι πριν από δέκα ημέρες σε εστιατόριο, όπου η πολιτεύτρια είχε πάει με τον επί τρεις μήνες συνομήλικο σύντροφό της, ο οποίος είναι κι αυτός στέλεχος της Ν.Δ. Κατά τη διάρκεια του πάρτι έφυγε από το τραπέζι όπου καθόταν με τον φίλο της. Οταν πέρασε πάνω από μισή ώρα δίχως να επιστρέψει, αυτός ανησύχησε και την αναζήτησε σε χώρους του εστιατορίου, όπου ήταν σε εξέλιξη το πάρτι. Εκπληκτος την εντόπισε στον προαύλιο χώρο του εστιατορίου, σε ένα τοίχο -κυριολεκτικά… στα όρθια-, σε ερωτικές περιπτύξεις με άνδρα πολύ μικρότερης ηλικίας.

Ο 30χρονος λογομάχησε με την έως εκείνη τη στιγμή σύντροφό του, ενώ εξαφανίστηκε ο εφήμερος νεαρός εραστής. Οι φωνές τους ακούστηκαν σε άλλους παρευρισκομένους, ενώ αυτόπτης μάρτυρας φέρεται ότι ήταν άτομο που είναι κοντά στην εν λόγω πολιτεύτρια.

Μέσα σε λίγες ώρες οι περιπέτειές της έφτασαν στο φιλικό και το συγγενικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στην «Espresso», μία από τις κοντινές της φίλες σταμάτησε την επαγγελματική συνεργασία που είχε μαζί της, μη αντέχοντας την ηθική κατάπτωση της μέχρι πρότινος κολλητής της.

Εννοείται πως ο σύντροφός της, που την έπιασε στα πράσα, διέκοψε τη σχέση τους. Μάλιστα, όπως έμαθε κατόπιν εορτής, την ίδια… τύχη είχε και προγενέστερος σύντροφός της. Το τραγελαφικό είναι πως η συγκεκριμένη υποψήφια βουλευτίνα το έπαιζε υποκριτικά «τάξη και ηθική» στο κοινωνικό της περιβάλλον, μέχρι που την έπιασε στα πράσα ο σύντροφός της.

Τα… απόνερα του ροζ σκανδάλου φαίνεται ότι έχουν φτάσει και στη Νέα Δημοκρατία, καθώς το ζευγάρι των στελεχών του κόμματος είχε βρεθεί πρόσφατα στην πρώτη γραμμή της, συμμετέχοντας στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Χάρη στην κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού τον περασμένο Ιούνιο έγινε η γνωριμία του ζευγαριού πριν από τις ευρωεκλογές. Μετά το ροζ σκάνδαλο σε νομό της Δυτικής Ελλάδας, πολλά κομματικά στελέχη διερωτήθηκαν πώς η όμορφη υποψήφια βουλευτής κατάφερε να αναδειχθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αν και δεν είχε οποιαδήποτε πολιτική ή κομματική δραστηριότητα στο παρελθόν.

Σχετικά Άρθρα