ΠΑΤΡΑ: Αυτοί είναι οι επιδειξίες που σπέρνουν τον τρόμο σε γυναίκες

ΣΟΚ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 

Ο επιδειξίας που κάθεται… οκλαδόν!

 

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Λόντου, στο ύψος της Ερενστρώλε, πριν μερικές ημέρες. Και φυσικά ο πρωταγωνιστής είναι βέβαιο… πως το επαναλαμβάνει συχνά! Αυτή τη φορά θύμα του μία γυναίκα, μητέρα ενός 13χρονου αγοριού, η οποία περπατούσε αμέριμνη στον δρόμο. Ο ανώμαλος άνδρας φορούσε μπουφάν, είχε τα μαλλιά του «κοτσίδα» και στεκόταν… οκλαδόν στο πεζοδρόμιο! Δεν είχε επιλέξει τυχαία την συγκεκριμένη στάση, αφού με αυτόν τον τρόπο θα κέντριζε το ενδιαφέρον των γυναικών που περνούσαν από το σημείο! Οι περισσότερες… θα έριχναν ένα βλέμμα σε έναν άνθρωπο που… καθόταν οκλαδόν στον δρόμο! Μόνο που αυτός ο άνδρας ήταν επιδειξίας. Την ώρα που περνούσε η γυναίκα αυνανιζόταν! Η γυναίκα φοβήθηκε και δεν έβαλε τις φωνές, όμως επιτάχυνε ώστε να απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο ανώμαλο άνδρα. Ο οποίος είναι βέβαιο πως θα συνέχιζε την πράξη του. Δεν γνωρίζουμε αν δρα και σε άλλα σημεία της πόλης, όμως είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται επιδειξίας… σε στάση οκλαδόν! Να σημειωθεί ότι για την παραπάνω περίπτωση δεν έγινε καταγγελία στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

 

Άλλες τέσσερις περιπτώσεις επιδειξιών που προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση ακόμη και στους αστυνομικούς, ήταν οι εξής:

 

Ο επιδειξίας στην ταράτσα στην Αγυιά. Πρόκειται για νεαρό γιο εύπορης οικογένειας ο οποίος ανεβαίνει στην ταράτσα του σπιτιού του στην συγκεκριμένη συνοικία, ξεγυμνώνεται και όταν βλέπει κάποια γυναίκα να διέρχεται, της φωνάζει «ψιτ». Εκείνη κοιτάζει προς τα πάνω και τότε ο νεαρός… αυτοϊκανοποιείται!

 

Εντύπωση είχε προκαλέσει και ο επιδειξίας της οδού Μαιζώνος. Πρόκειται για νεαρό ο οποίος συνήθως ακολουθεί τα θύματά του. Μάλιστα η δράση του είχε καταγραφεί και από κάμερα. Ο νεαρός πλησιάζει σε κοντινή απόσταση, μιλά στις νεαρές που ακολουθεί και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα!

 

Η τρίτη περίπτωση έχει να κάνει με τον επιδειξία με την πετσέτα. Δρα το καλοκαίρι (δεν γνωρίζουμε τι κάνει τον χειμώνα) και μάλιστα αρέσκεται στο να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα και να αυτοικανοποιείται σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας, ακόμη και άνω των 70. Ετσι επιλέγει παραλίες στις οποίες συχνάζουν ηλικιωμένες γυναίκες για να κάνουν το μπάνιο τους, όμως η παραλία στην περιοχή της Τερψιθέας, κάτω από το καφέ – μπαρ Μάρε Μάρε. Εχει τυλίξει την πετσέτα γύρω από τη μέση του και φωνάζει τις ηλικιωμένες που κάνουν ηλιοθεραπεία… να τον δουν!

 

Ο 50χρονος «περιπατητής» – επιδειξίας, είχε δράσει και αυτός το καλοκαίρι! Επιλέγει παραλίες που συχνάζουν γυναίκες, αποφεύγει τις «παρέες» με παρουσία ανδρών και περπατά γυμνός, αφού βγάζει το μαγιό του… πάνω από τις λουόμενες… που κάνουν ηλιοθεραπεία. Ακόμη και όταν αυτές βάζουν τις φωνές… συνεχίζει απτόητος. Τελευταία φορά είχε δράσει στην περιοχή του Ρίου, στην «κρυφή» παραλία μπροστά από το Κάστρο!

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα