Η ΒΡΟΧΗ «ΤΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕ», ΕΓΙΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ, Η ΝΥΦΗ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ… Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ: Της κακομοίρας σε δεξίωση γάμου και δύο βαπτίσεων!

Η νύφη λιποθυμούσε, οι συγγενείς των μωρών που βαπτίζονταν φώναζαν, ο ιδιοκτήτης του χώρου δεξιώσεων… έτρεχε και δεν έφτανε, το ρεύμα κοβόταν, ο στολισμός έμεινε μισός, έξω έβρεχε και μέσα στο κατάστημα ήταν ο ένας… πάνω στον άλλον! Ποια ήταν η αιτία του κακού; Η δυνατή βροχόπτωση και ο καιρός που… τα μούσκεψε! Ο ιδιοκτήτης του χώρου είχε κανονίσει την δεξίωση τριών τελετών στον χώρο του, φυσικά… σε διαφορετικά «επίπεδα». Ο γάμος εξωτερικά στον προαύλιο χώρο, η μία βάπτιση στο ισόγειο και η άλλη… στον άλλον όροφο.

Ηταν κάτι που είχε ξανακάνει, είχε την εμπειρία αλλά λογάριαζε… χωρίς το μπουρίνι! Όταν άρχισε να ψιχαλίζει… αποφάσισαν να «αλλάξουν» το σκηνικό! Οι καλεσμένοι του γάμου θα ήταν στο ισόγειο και οι δύο βαπτίσεις θα «στριμώχνονταν» στον όροφο! Μία τζαμαρία… χώριζε τις δύο δεξιώσεις. Όπως όμως ήταν φυσικό όλοι στριμώχτηκαν, οι στολισμοί… «κατέρρευσαν», ενώ στον γάμο έγινε… το έλα να δεις! Η νύφη… λιποθύμησε όταν διαπίστωσε πώς τίποτα δεν θα υλοποιείτο από όσα είχε σχεδιάσει, αφού οι καλεσμένοι της «στριμώχτηκαν» σε μικρότερης έκτασης εσωτερικό χώρο, ο πατέρας της λίγο έλειψε… να τα σπάσει από τον εκνευρισμό του, ενώ λόγω της κακοκαιρίας το ρεύμα κόπηκε πάνω από 3 φορές με αποτέλεσμα ακόμη και ο χορός της νύφης… να διακοπεί! Εντονες οι διαμαρτυρίες και από τους συγγενείς των μωρών που είχαν βαπτιστεί!

Μάλιστα στη μία βάπτιση (τουλάχιστον) ο ιδιοκτήτης του χώρου έδωσε πίσω την προκαταβολή και μάλιστα τους παρείχε δωρεάν το γεύμα γιατί όντως… τους είχε στριμώξει αρκετά! Πάντως και οι συγγενείς των μωρών μας είπαν… ότι άκουγαν φωνές από το ισόγειο, εκεί δηλαδή που γινόταν η δεξίωση του γάμου ενώ κάποιος μας μετέφερε (χωρίς να έχει επιβεβαιώσει) ότι συγγενής της νύφης πάνω στα νεύρα του… έσπασε μία τζαμαρία! Είναι βέβαιο πάντως πως ο ιδιοκτήτης του χώρου αλλιώς τα είχε σχεδιάσει και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Και επειδή είναι από τους πλέον έμπειρους επιχειρηματίες του χώρου, εκτιμούμε πως αν δεν υπήρχε το μπουρίνι, όλα θα ήσαν στην εντέλεια!

 

Σχετικά Άρθρα