Επιστολή «βόμβα» στον Άρειο Πάγο: Πέντε πρόεδροι της Super League στοιχημάτιζαν σε στημένους αγώνες των ομάδων τους!

Καταγγελία -«βόμβα» και μάλιστα επώνυμη έφτασε στον Άρειο Πάγο για στημένα παιγνίδια της Super League, με τη συμμετοχή 5 προέδρων ΠΑΕ.

Οι πέντε πρόεδροι, σύμφωνα με την καταγγελία, στοιχημάτιζαν σε στημένους αγώνες των ομάδων τους. Σύμφωνα με το αθλητικό blog dikisports.blogspot.com που ανέδειξε το θέμα:

-Δύο πρόεδροι ΠΑΕ στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα και «περιορίστηκαν στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου που είχε ευρύ σκορ»

-Ένας ιδιοκτήτης και πρόεδρος ΠΑΕ, στοιχημάτισε δύο φορές, και μάλιστα επιτυχώς, στην ήττα της ομάδας του

-Δύο πρόεδροι ΠΑΕ στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων

Η καταγγελία αναμένεται να συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας. Ενώ θα υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα.

Να σημειωθεί ότι στο στόχαστρο της Interpol για στημένους αγώνες έχει μπει επίσης η Αυστρία, ενώ έχει ζητηθεί δικαστική συνδρομή και από τις αρχές της Σουηδίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας.

 

Σχετικά Άρθρα