Επιδημία χωρισμών στην ελληνική σόουμπιζ

6 ζευγάρια οποία αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

 

Μετά το καλοκαίρι, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που χώρισαν ξαφνιάζοντας πολλούς με την απόφασή τους. Ας δούμε ποια είναι:

 

  • H δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και o πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να χωρίσουν, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Χρύσλα Γεωργακοπούλου που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα». Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου.
  • Μετά από τρία χρόνια σχέσης ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος και η κατά 27 χρόνια μικρότερη σύντροφός του και χορεύτρια, Βασιλική Μακρή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (σύμφωνα με την εφημερίδα On Time).
  • Η πρωταγωνίστρια του “Σασμού” Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο σκηνοθέτης Θανάσης Τότσικας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης . Ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».
  • Μετά από έναν χρόνο σχέσης οι ηθοποιοί, ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life».
  • Ο Πατρινός τραγουδιστής Πέτρος Πυλαρινός και η παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου μετά από 3.5 χρόνια σχέσης δεν είναι πλέον ζευγάρι. Την είδηση του χωρισμού τους αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στον «αέρα» του «Πρωινό ΣουΣου».
  • Ο γιός της Ελένης Μενεγάκη  Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη κόρη της Δωροθέας ήταν ζευγάρι για δυο χρόνια, όμως αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από τέσσερις μήνες.

Σχετικά Άρθρα