Αυτός είναι ο Πατρινός με το σπίτι – φρούριο πάνω από του “Γλαύκου” που τον κυνήγησε η Ιντερπόλ για παράνομο στοίχημα

Η ΕΛ.ΑΣ. και η Ιντερπόλ έχουν ήδη «ξεσκονίσει» τα στοιχεία που αφορούν το παράνομο στοίχημα στην Ελλάδα με εμπλοκή και Πατρινού, που τελικά δεν έχει σχέση με την super league 2 και φυσικά… δεν είναι ο Πέτρος Σταθάκης ή άλλο γνωστό πρόσωπο όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Πρόκειται για τον Πατρινό Γιώργο Γ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το «ντου» των Αστυνομικών έγινε σε ένα σπίτι – φρούριο στην περιοχή πάνω από την Περιβόλα της Πάτρας, πιο ψηλά και από του «Γλαύκου» και εκεί οι αστυνομικοί έτριβαν τα μάτια τους. Ο ιδιοκτήτης είχε όντως μετατρέψει το σπίτι σε φρούριο ενώ μέσα είχε διαμορφωθεί ένα μεγάλο δωμάτιο σαν «κέντρο επιχειρήσεων» στο οποίο υπήρχαν τηλεοράσεις, συνδέσεις με γραφεία εταιρειών, on line στοίχημα από πολλά σημεία της Ευρώπης, και γενικά ο χώρος θύμιζε ένα σύγχρονο «κοντρόλ ρουμ» για στούντιο τηλεόρασης. Το σπίτι ανήκει σε Πατρινό που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Πρόκειται για άτομο που κνείται πάντα στα «μουλωχτά», έχει χαμηλό προφίλ, όπως απεδείχθη ο εγκέφαλος του Διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Ο Πατρινός μάζευε κωδικούς υπαρκτών προσώπων στην κυριολεξία… από παντού! Από όλη την Ευρώπη. Αυτούς τους κωδικούς διέθετε σε Ελληνες ενώ ο ίδιος έπαιζε στοίχημα μέσω Λονδίνου και Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία). Φυσικά διασφάλιζε στους πελάτες του ανωνυμία και εχεμύθεια, όμως τελικά τον ανακάλυψαν στην Ιντερπολ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται στο ίδιο κύκλωμα να εμπλέκεται και ένας εκ των πρωταγωνιστών του Euro 2004 που γνωρίζει καλά τον Πατρινό των… ανατολικών προαστίων! Αναζητώντας το «προφίλ» του συγκεκριμένου άνδρα που για λόγους διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων δεν μπορούμε να αναφέρουμε το όνομά του ανακαλύψαμε πως φέρει και μία καταδίκη (με αναστολή) για επίσης συμμετοχή του σε πολυπληθές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Η πρόταση του Εισαγγελέα τον καταδίκαζε σε φυλάκιση 18 μηνών αλλά τελικά του επεβλήθη μεγαλύτερη ποινή αλλά με τριετή αναστολή. Όπως αποδεικνύεται όμως… δεν ξέχασε το «χούι» του! Και μάλιστα οργανώθηκε πολύ καλά στο σπίτι – φρούριο της Πάτρας. Σε επίπεδο έρευνας η υπόθεση προχωρά με γοργούς ρυθμούς καθώς οι αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα κινητά και τους υπολογιστές των εμπλεκομένων, ενώ υπάρχουν στην κατοχή τους και «καυτές» συνομιλίες. Την ίδια ώρα όλοι παραδέχονται πως ο εγκέφαλος του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού ήταν Πατρινός, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις με πρόεδρο ΠΑΕ Super League 1. δεν έχει καμία σχέση με την Παναχαϊκή, ούτε με κάποια άλλη ομάδα.

 

 

Σχετικά Άρθρα