ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γνωστός ιερέας από την Πάτρα κάνει… σοκολατοθεραπεία σε γνωστό spa

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δεν είναι λίγοι αυτοί που στην Πάτρα «χαλαρώνουν» με μασάζ, όμως μάθαμε πως ένας άγαμος ιερέας στην πόλη… επιλέγει την σοκολατοθεραπεία για το… spa του! Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ρασοφόρος έχει επιλέξει γνωστό κέντρο αισθητικής – μασάζ στην Πάτρα, κλείνει τα ραντεβού του… και απολαμβάνει την χαλάρωση με την χρήση… σοκολάτας! Φυσικά όλα αυτά σε καθεστώς… μυστικών παρουσιών στο χώρο, όμως… μικρή είναι η πόλη και όλα μαθαίνονται. Θα πρέπει να τονιστεί πως οι επισκέψεις του ιερωμένου στον χώρο γίνονται με καθαρά θεραπευτικό σκοπό και οι ενέργειές του δεν έχουν να κάνουν με όσες «υποψίες» μπορεί να προκαλέσει και μόνο η αναφορά της λέξης… μασάζ! Όπως διαβάζουμε, η σοκολατοθεραπεία δεν είναι απλά το πιο απολαυστικό και λαχταριστό spa που μπορείτε να κάνει κάποιος. Είναι μια θεραπευτική μέθοδος με πολλές ευεργετικές ιδιότητες, τόσο για το σώμα, όσο και για τη συνολική ευεξία. Προσφέρει χαλάρωση, ανανέωση και ξεκούραση!

Ανάμεσα στις πολλές θεραπευτικές δράσεις της, ξεχωρίσαμε:

 

την αντιφλεγμονώδη δράση της σοκολάτας

την αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης

την αποβολή τοξινών και

την αντιμετώπιση του άγχους

Η σοκολάτα περιέχει πολύτιμα συστατικά, όπως αντιοξειδωτικούς παράγοντες, βιταμίνες του συμπλέγματος B και μεταλλικά άλατα. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός θρέψης και θεραπείας, με απολαυστικό άρωμα, που διεισδύει μέσω της όσφρησης στον εγκέφαλό και ενεργοποιεί την έκκριση ενδορφίνης, της ορμόνης που μας προκαλεί αίσθημα ευτυχίας.

 

Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται η σοκολατοθεραπεία, είναι μέσω μαλάξεων και μασάζ, με ένα μοναδικό μείγμα σοκολάτας και άλλων θρεπτικών στοιχείων, που διώχνουν το άγχος και ενυδατώνουν, ενώ παράλληλα δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα. Η σοκολατοθεραπεία προτείνεται συστηματικά για την αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και σε συνδυασμό με άλλους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, υπόσχεται ορατά αποτελέσματα. Η επιτυχία της μεθόδου αποδίδεται στα φυτικά συστατικά της σοκολάτας, τον άργιλο και το ιπποκάστανο που χρησιμοποιούνται.

 

Σχετικά Άρθρα