Υποψήφια του Γρηγόρη Αλεξόπουλου στο shoping star! ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γρ. Αλεξόπουλου στο δημοφιλές shopping star! Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η παρουσία της στο τηλεοπτικό παιχνίδι με τίτλο “λουσάτη με ντραπέ”. Μάλιστα ο παρουσιαστής αντί να πει Λουσικά, τον τόπο καταγωγής της νεαρής κοπέλας, είπε “Λουσέικα! Πάντως πήρε ΜΠΡΑΒΟ από την Βίκυ Καγιά!

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 

Η Γιώτα Κουνέλη από την Ωλενία συμπαρατάσσεται με την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αλεξόπουλο, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Η Γιώτα Κουνέλη από την Δ.Ε Ωλενίας, είναι μια νέα γυναίκα, δυναμική προσωπικότητα, τολμηρή και με θέληση  που συνδυάζει την αγάπη της για τον τόπο της με τον ενθουσιασμό και την αποτελεσματικότητα.

s
Fullscreen
(f)

Η Γιώτα μεγάλωσε και ζει στα Λουσικά, γνωρίζει 2 ξένες γλώσσες, είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών με συνεχή επιμόρφωση στον κλάδο της, και εργάζεται ως ιδ. υπάλληλος.

Δεν θέλει να βλέπει τους συνομήλικούς της να αναγκάζονται να αφήσουν την περιοχή, νοιώθοντας τα χωριά τους εγκαταλελειμμένα.

Ενώνει τις δυνάμεις της με ανθρώπους που συμμερίζονται αυτήν την ανάγκη, με πρόγραμμα, σχεδιασμό και εμπειρία.

Καλωσόρισες Γιώτα!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα