ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ: Είχε πάρει “κόκα” και πέθανε

Ενα συγκλονιστικό στοιχείο, ανατρέπει τις όποιες εικασίες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 46χρονου επιχειρηματία Σάκης Γκολφίνου, από τη Βάρδα Ηλείας, που είχε βρεθεί νεκρός μπροστά από το καμένο αυτοκίνητό του, το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου, σε δύσβατη περιοχή του Δάσους Κουνουπελίου.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από το Τοξικολογικό Εργαστήριο Αθήνας ότι ο Σάκης Γκολφίνος είχε κάνει χρήση κοκαΐνης(!), γεγονός που σε συνάρτηση με άλλα στοιχεία τα οποία έχουν στη διάθεσή τους, φανερώνει ότι – εκτός εξαιρετικού απροόπτου- δεν έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας!

Οι έρευνες, βέβαια, από την Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας συνεχίζονται και ήδη 20 τουλάχιστον άτομα -κάποια 2 και 3 φορές- κλήθηκαν κι έδωσαν καταθέσεις.

Ωστόσο, 5 μήνες σχεδόν μετά το τραγικό συμβάν, ούτε κάποιος ύποπτος έχει βρεθεί, που θα ήθελε να κάνει κακό στον Σάκη Γκολφίνο, ούτε και κίνητρο έχει προκύψει που να δικαιολογεί τη διάπραξη ενός ειδεχθούς εγκλήματος.

Με βάση τα ανωτέρω κι όσο δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο, που να οδηγεί τις έρευνες στην κατεύθυνση δολοφονίας, όλο και περισσότερο αποκρυσταλλώνονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο επιχειρηματίας, που κατευθύνθηκε με το ΙΧ του στο εσωτερικό του δάσους, κάτι που οι αστυνομικές αρχές έχουν κατάθεση φίλης του ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ακολούθησε ως διαδρομή.

Ο Σάκης Γκολφίνος, έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης, φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και της BMW.Τότε το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο και από την περιστροφή και την τριβή του μπροστινού λάστιχου πάνω σ’ αυτό, προκλήθηκε πυρκαγιά!

Οταν έφθασαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, τον βρήκαν 5 μ. μπροστά από το όχημα… μπρούμυτα. Παρ’ ότι κατά κόρον έχει γραφτεί ότι ήταν απανθρακωμένος, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εύλογα τίθεται το ερώτημα: Αν ήθελε κάποιος να τον σκοτώσει, δεν θα τον περιέλουζε με βενζίνη κι έξω από το αυτοκίνητο για να σιγουρευτεί ότι είναι πεθαμένος; Συνεπώς δεν ισχύει η ανωτέρω εκδοχή.

Η απάντηση που δόθηκε από το Τοξικολογικό Εργαστήριο φωτίζει πλήρως τον άδοξο θάνατο του 46χρονου. Μόλις και επίσημα αυτό, σε συνάρτηση με την εκκρεμούσα ιστολογική, αποσταλεί στις Αρχές, προφανώς ο θάνατός του θα αποδοθεί σε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Πάντα, εκτός απίθανου απροόπτου.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα