Τι είπε η Ελλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της με τον Πατρινό Παναγιώτη Βασιλειάδη

Μια σπάνια αναφορά στο διαζύγιό της από τον Πατρινό επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη έκανε η Έλλη Κοκκίνου. Μίλησε στο «Happy Day» για τη δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό της, με την ίδια να αισθάνεται αποτυχημένη μητέρα και σύζυγός, όπως είπε.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Το καλό είναι ότι το παιδί ήταν πολύ μικρό, δεν είχε προλάβει να έχει μνήμες. Είχα τη μητέρα μου που ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε. Η προσωπική μάχη με τον εαυτό μου, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη, ότι απέτυχα ως σύζυγος, απέτυχα ως μητέρα γιατί χώρισα με ένα μικρό παιδί, που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και είμαι μια χαρά και η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πολύ καλά και πολύ ώριμα».
Ακόμη, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Κάποια βράδια ένιωσα που ήμουν μόνη μου, την απογοήτευση από τον εαυτό μου πιο πολύ. Είναι αυτές οι ενοχές, οι ανασφάλειες του πρώτου διαστήματος, αλλά έχοντας ανθρώπους δίπλα μου που με στήριξαν και τη βοήθεια ειδικού, συνεχίστηκε όλο αυτό πολύ ομαλά» και πρόσθεσε:

«Είμαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο δυνατή».

Σχετικά Άρθρα