Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή της άτυχης 26χρονης Λυδίας Φαναριώτη

Σοκ έχει υποστει η οικογένεια της Λυδίας Φαναριώτη, της 26χρονης που έφυγε από την ζωή τόσο ξαφνικά, μετά από μία έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε και την εισαγωγή της στο Νοσοκομείο. Δέκα ημέρες νπσηλευόταν και κατέληξε στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”! Χθες το πρώι έγινε νεκροψία στην άτυχη νεαρή γυναίκα και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα συμπέρανε πως η δύστυχη κοπέλα «έφυγε» από πλευρίτιδα, μια φλεγμονή των μεμβρανών που περιβάλλουν τους πνεύμονες και επενδύουν εσωτερικά την θωρακική κοιλότητα.

Αναμένονται όμως και τα αποτελέσματα από την ιστολογική εξέταση. Μετά την είδηση του θανάτου της 26χρονης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε την διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες στο Νοσοκομείο. Και αυτό γιατί συγγενείς της είχαν εκφράσει κάποιες απορίες. Είναιηδεύτερητραγωδία που πλήττει την οικογένεια, καθώς η μητέρα του κοριτσιού, το 2014 έχασε ξαφνικά τον αδελφό της, επίσης δάσκαλο και λίγα χρόνια μετά, το 2021 έχασε και την καθηγήτρια νύφη της, χήρα του αδελφού της.

Η κηδεία θτης Λυδίας θα γίνει σήμερα 1 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι από τον ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ακταίου. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Ακταίου Ρίου.

Σχετικά Άρθρα