Τέλος για την παράταξη Κατσιφάρα ενώ ο Αποστόλης ηρεμεί, απολαμβάνοντας τη φύση…

Την τελευταία της εμφάνιση ως παράταξη έκανε χθες η παράταξη “Δυτική Ελλάδα Δικαίωμα στην Πρόοδο” που είχε επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.

Στην τελευταία για αυτή την θητεία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, τα μέλη της παράταξης βρέθηκαν για τελευταία φορά μαζί την Πέμπτη. Η παράταξη Κατσιφάρα κέρδισε δυο εκλογικές αναμετρήσεις το 2010 και το 2014, όμως ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται εδώ και περίπου έναν χρόνο όταν ο πρώην περιφερειάρχης ανακοίνωσε την παραίτησή του και αποσύρθηκε.

Ο καθένας και καθεμιά από τους συμβούλους της παράταξης τράβηξε το δικό του δρόμο και ο μόνος που θα είναι στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας από την 1η Ιανουαρίου του 2024 θα είναι ο Σπύρος Σκιαδαρέσης, ως επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δυτική Ελλάδα”. Οι υπόλοιποι είτε έχουν αποσυρθεί είτε συνεχίζουν σε δημοτικά συμβούλια, όπως οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Αντώνης Χαροκόπος στο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας…

Πάντως ο πρώην επικεφαλής της παράταξης, παρότι κάποιες φορές παρεμβαίνει σε διάφορα θέματα, βρισκόταν τις ίδιες ημέρες πλέον σε πιο χαλαρή περίοδο απολαμβάνοντας τη φύση, όπως φαίνεται και από την τελευταία του ανάρτηση.

 

Σχετικά Άρθρα