Συνέλαβαν γυναίκα με… 432 προφυλακτικά στο σπίτι της! Τι άλλο βρήκαν!

«Πονοκέφαλο» έχουν προκαλέσει στους αστυνομικούς της Ασφαλείας τα ευρήματα που κατασχέθηκαν στο σπίτι μιας αλλοδαπής σε περιοχή της Ζακύνθου, καθώς είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους, αλλά παραπέμπουν σε μια σειρά αδικημάτων που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών, βρέθηκαν αντικείμενα που στρέφουν την προανάκριση σε τυχόν εμπλοκή της γυναίκας στην διακίνηση ναρκωτικών, τις κλοπές και την αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, μέχρι την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, ακόμη και την…πορνεία!

Στο σπίτι της κατασχέθηκαν 432… προφυλακτικά, δυο κάμερες καταγραφής, επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερις τράπουλες, 91 μάρκες, ζάρια, 1.030 ευρώ, νομίσματα διαφόρων χωρών, δυο τάμπλετ, ένα λάπτοτ, μια φωτογραφική μηχανή, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μια ταμειακή μηχανή.

Η προέλευση των ευρημάτων ερευνάται, όπως και η χρήση τους, ενώ η αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εξονυχιστικά τρία τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος των παρανομιών στις οποίες είχε εμπλακεί.

Σχετικά Άρθρα