ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ: “Παλεύει η καρδούλα μου”! ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ !

Η Μαρία Αξιώτη–Γαρουφαλή δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το Νοσοκομείο Ρίου. Δεκατέσσερις ημέρες κοντά στη Χριστίνα της. «Παλεύει η καρδούλα μου» είπε  χθες το μεσημέρι. Η κατάσταση της 14χρονης είναι σταθερή, στην ΜΕΘ Παίδων, έχοντας λάβει ειδική φαρμακευτική αγωγή κι όντας σε καταστολή, όλοι περιμένουν ένα θετικό «σήμα». Να στείλει ένα «σήμα» και να πει… «είμαι εδώ»!

Ηδη μετράμε 14 ημέρες μάχης από το κορίτσι, με τους γονείς της να προσεύχονται, και τον εντατικολόγο του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη να εφαρμόζει μεθόδους, με όσα «όπλα» έχει χαρίσει η επιστήμη και η σύγχρονη Ιατρική, κι όλη την Πάτρα να στέλνει τη θετική της ενέργεια και τις άπειρες ευχές.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων είναι πολύ προσεκτικός στις αναφορές του. Γνωρίζει τη δυσκολία που υπάρχει και εμφανίζεται συγκρατημένος. Ομως δεν το βάζει κάτω. Οπως δεν το έβαλε για κανένα παιδί. Και η ιστορία αναφέρει πως αυτή η ομάδα κάνει θαύματα.

Με την Πάτρα να φωνάζει και πάλι: «Κάνε το θαύμα σου Ηλιάδη. Χριστίνα… στείλε το “σήμα” σου»!

«Ολα τα μακάρι! Από όλον τον κόσμο δεχόμαστε μηνύματα για το παιδί» λέει η μητέρα, θέλοντας να στείλει χιλιάδες ευχαριστώ προς όσους προσεύχονται, αγωνιούν μαζί της για το παιδάκι της.

Σχετικά Άρθρα