ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: Νόμιζε ότι ήταν ο Μπουφόν και μετά… έγινε Γιάννης Πάριος

Η κατηγορούμενη κλήθηκε να περιγράψει τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Θεωρώ ότι είμαι σε έναν ουρανοξύστη. Μιλάμε για το παιδί μου που είναι στην κορυφή και πρέπει να απαντήσω για το τρίτο υπόγειο για τη σχέση μου με τον Δασκαλάκη. Από άποψης σημασίας το λέω. Δεν είμαστε η μόνη οικογένεια στην Ελλάδα με προβλήματα. Στη δίκη μου περίπτωση η επιλογή μου αποδείχθηκε λανθασμένη».

Όπως ανέφερε, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα το 2013. «Ήταν εντυπωσιακός άνδρας. Μιλήσαμε στον αγώνα και μετά είχαμε μια διαφωνία επειδή καθυστέρησε να υπογράψει. Γίναμε φίλοι στο Facebook και μου έστειλε μήνυμα. Μου έγραψε «τι κανείς μικρή ξύπνια τέτοια ώρα;». Του λέω ο μικρός δεν είμαι εγώ ανάμεσα μας, γιατί είχαμε διαφορά ηλικίας. Την επόμενη θα έβγαινα με μια φίλη μου και του είπα αν θέλει να έρθει. Ήρθε, μιλούσαμε στο μαγαζί. Του έστελναν μηνύματα κάποιες κοπέλες κι εγώ απομακρύνθηκα. Εκείνος ήρθε και μου έδειξε το μήνυμα, που έγραφε σε κάποια κοπέλα ότι έχουν τελειώσει. Κανονίσαμε να πάμε για καφέ την επόμενη ημέρα. Μου έστειλε μήνυμα ότι δεν είναι για σχέση και του λέω πάμε για καφέ σαν φίλοι, αφού μέσα στα γήπεδα είμαστε. Πήγαμε, με φίλησε και ξεκινήσαμε σχέση. Μπήκε στην παρέα μου, γνώρισα κι εγώ τους φίλους του».

Μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας το ζευγάρι άλλαξε σπίτι και αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένεια του και προχώρησαν στην απόκτηση της Μαλένας. «Μέχρι το 2018 ήταν όλα τέλεια. Ξαφνικά είχε περίεργη συμπεριφορά. Εγώ δούλευα ως καμαριέρα, τα παιδιά ήταν στον παιδικό σταθμό. Όλοι είχαμε καταλάβει πως κάτι συμβαίνει. Εκείνος δεν το παραδεχόταν στην αρχή. Είχε κάποιες εκρήξεις, αρχίσαμε να τσακωνόμαστε. Κάποια στιγμή ενώ δούλευα με πήρε τηλέφωνο μια κυρία η οποία μου είπε να πάω σπίτι μου να βρω το Μάνο με άλλη γυναίκα. Φτάνω στο σπίτι και ήταν μόνος. Του είπα τι συνέβη και αρνήθηκε. Είχα υποψιαστεί εγώ. Είχαμε κοινό Facebook κι έλεγα από που μιλάει; Είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο οποίο μιλούσε με άλλη γυναίκα τελικά. Κάποιο καιρό αργότερα μου έστειλε ένα τεράστιο μήνυμα που μου εξηγεί όλη την εξωσυζυγική του σχέση. Ήταν σε άθλια κατάσταση και μου έλεγε ότι θα πέσει με τη μηχανή σε μια χαράδρα».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ο Δασκαλάκης ζήτησε να τον συγχωρέσει με την κατηγορούμενη να του ζητάει λεπτομέρειες για την παράνομη σχέση. «Έλεγε ότι ήθελε επιβεβαίωση και δεν είχε συναισθήματα. Ήταν 25 χρόνια μεγαλύτερη και αποδείχθηκε ότι ήταν η δουλειά της. Σε μπαρ δούλευε και πήγαινε κάθε βράδυ με άλλο άντρα. Μεγάλο επίπεδο!». Τελικά, όπως είπε, τον συγχώρεσε για χάρη των παιδιών τους, αν και «όλα τα χρόνια αυτό το πράγμα με έκαιγε και με έτρωγε και δεν ξεπεράστηκε ποτέ».

«Νόμιζε ότι ήταν ο Buffon και ο Πάριος»

Η 35χρονη παρουσίασε την εικόνα ενός κακομαθημένου αγοριού στο οποίο εκείνη έκανε τα χατίρια για να μη γκρινιάζει. «Ήταν τερματοφύλακας και νόμιζε ότι είναι ο Μπουφόν. Του πήραμε ειδικά γάντια. Ήθελε iPhone, μηχανάκι, έβρισκα τρόπο να τα πάρει για να μη μας πρήζει. Μετά άρχισε το τραγούδι. Αρχίσαμε μικρόφωνα, ακουστικά, κιθάρες, κονσόλες. Έγινε ο Πάριος ξαφνικά!».

Το Μάρτιο του 2019 το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η Μαλένα αρρώστησε και στη συνέχεια έφυγε από τη ζωή. «Όταν πέθανε η Μαλένα, γυρίσαμε στην Πάτρα από την Αθήνα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Ήμουν χάλια. Τότε προσπάθησα να πάω σε έναν σύμβουλο οικογενειακής υποστήριξης, ψυχολόγο. Έκανα κάποιες συνεδρίες και έκανε και εκείνος αν και δεν ήθελε, γιατί έλεγε «ό,τι φεύγει, φεύγει»» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου συμπληρώνοντας πως ο Δασκαλάκης έπειτα από παρότρυνση των ανύπαντρων συμπαικτών του στην ομάδα «ήθελε να κάνει ζωή που δεν ανήκε σε παντρεμένο άνθρωπο».

Η ίδια είπε στο δικαστήριο πως πίστευε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα αλλάξει και θα «ωριμάσει», ενώ και το οικογενειακό της περιβάλλον προσπαθούσε να τον συνετίσει, όπως υποστήριξε κατά την απολογία της. «Επειδή η συμπεριφορά του με είχε κουράσει γιατί άνδρα είχα και άντρα δεν είχα μέσα στο σπίτι…είχα και τη φίλη μου -φίδι δηλαδή ποια φίλη- που μου έλεγε να χωρίσουμε για να μην υπάρχει αυτή η κατάσταση. «Υπάρχουν κι άλλοι άντρες γύρω σου που δεν τους βλέπεις. Ο ξάδελφος μου ας πούμε». Της λέω είναι παντρεμένος, αλλά εκείνη μου είπε ότι ενδιαφέρεται. Εγώ ξεκαθάρισα με το Μανό ότι χωρίζουμε το Νοέμβριο του 2019 και μίλησα με τον ξάδελφο της φίλης μου. Η φίλη μου ενημέρωνε το Μανό για όλα στο μεταξύ! Όταν με ρώτησε ο Μάνος, του είπε ότι μιλάμε φιλικά και μου έριξε το πρώτο χαστούκι. Μου λέει σου είχα πει ότι αν εσυ κανείς κάτι δε θα σε συγχωρήσω».

Μετά τον καβγά σύμφωνα με την 35χρονη ακολούθησε ερωτική επαφή κατά την οποία έμεινε έγκυος στην Ίριδα. «Την περίοδο της εγκυμοσύνης και ήταν γέννησα άρχισα να έχω παράπονα. Τα έλεγα, αλλά όχι με τέτοια ένταση ώστε να φύγει από το σπίτι. Τον Μάρτιο του 2021 μετά το βίντεο κλιπ που έκανε κάναμε ένα τσακωμό μεγάλο. Πρώτη φορά είχε τόσο μεγάλη ένταση με σωματική βία. Με χαστούκισε, μου έσπασε το κινητό και ήταν μπροστά η Τζωρτζίνα και είχα το μωρό αγκαλιά».

Σχετικά Άρθρα