Στον ανακριτή ο 51χρονος νοσηλευτής! ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Μου κατέβασε το στράπλες φόρεμα…

Στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 51χρονος νοσηλευτής που αντιμετωπίζει την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη σε βάρος μίας παντρεμένης γυναίκας 23 ετών από τον Πύργο.  Ο ίδιος υποστηρίζει πως ουδέποτε προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της γυναικας λέγοντας πως «θα αποδειχθεί στην ανάκριση πως τα καταγγελλόμενα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα»! Στο μεταξύ χθες έγινε νέα καταγγελία για τον νοσηλευτή ! Θυμίζουμε ότι η «Γνώμη» είχε αποκαλύψει προχθές πως συνολικά στο παρελθόν είχαν γίνει τρεις καταγγελίες σε βάρος του.

Η γυναίκα που τον καταγγέλλει  αποκαλύπτει την ιστορία που συνέβη πριν χρόνο στο ίδιο νοσοκομείο στην Πάτρα με τον νοσηλευτή και όπως λέει επιχείρησε να βιάσει τη νύφη της.

 

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει».

 

Σε ταραχή η γυναίκα προσπαθούσε να τον απωθήσει. Τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει τρέχοντας στους διαδρόμους.

 

“Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ, και «όχι» και «κάνετε λάθος’» και «δεν είμαι εγώ» και «εγώ δεν την ακούμπησα» και «εγώ εκείνο» και «εγώ το άλλο» και αλλά».

 

 

Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο. Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και, όπως καταγγέλλεται, απηυδισμένοι αναφώνησαν:

 

« Ρε (…) πάλι τα ίδια; του λέγανε «πάλι τα ίδια κάνεις;». Που σημαίνει ο άνθρωπος έκανε συστηματικά αυτό, είτε σε ασθενείς, είτε σε συνοδούς και δεν ξέρω και εγώ που».

 

«Εγώ τον γνώρισα ποιος ήταν, πήγα τον βούτηξα, του έδωσα κάτι κατακεφαλιές, χαστούκια που λέμε αλλά εκείνη την στιγμή, μέσα στα εξωτερικά ιατρεία, ήταν κόσμος, οι ασθενείς και τα λοιπά. Και τον πήραν από τα χέρια μου, το έσκασε αυτό το τέρας, τρύπωσε μέσα από κάτι δωμάτια και έφυγε. Μου είπαν μετά να μη δώσω συνέχεια, να μην ξεφτιλιστεί το νοσοκομείο και τα λοιπά».

 

Όπως λέει  δεν τον κατήγγειλε τότε στην Αστυνομία μόνο και μόνο επειδή είχε οικογένεια και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

 

Ο 50χρονος νοσηλευτής από την άλλη, όχι μόνο αρνείται την τωρινή καταγγελία για τον βιασμό της 23χρονης, αλλά αρνείται κατηγορηματικά πως έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό.

 

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εντάξει, εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα