Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύεται τον Τάιλερ Μάκμπεθ στον παράδεισο της αριστοκρατίας! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθλίγο έξω από την Νέα Υόρκη.

Αυτό, ωστόσο που κάνει εντύπωση είναι πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό του στα…  Χάμπτονς, ένα μέρος που το μεγαλύτερο ποσοστό των ευκατάστατων Αμερικανών διατηρεί εξοχική κατοικία.

Θεωρείται ένα από τα ακριβότερα καλοκαιρινά θέρετρα των ΗΠΑ και πολύ δύσκολα θα βρει κάποιος κατοικία που να κοστίζει λιγότερο από 2.000.000 δολάρια. Άλλωστε η ελίτ της Αμερικής μαζεύεται κάθε καλοκαίρι στο παραθαλάσσιο μέρος για να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς!

 

Διασημότητες, πλούσιοι και ευκατάστατοι ταξιδιώτες επιλέγουν τα Hamptons για να ξεφύγουν από τη φασαρία της Νέας Υόρκης και να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς δίπλα στον Ωκεανό. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης – ο οποίος έχει σπίτι στην Νέα Υόρκη – αποφάσισε να παντρευτεί στην πιο αριστοκρατική περιοχή των ΗΠΑ.

Δες βίντεο από τα ονειρικά Χάμπτονς:

 

 

Σχετικά Άρθρα