Πώς ο Κωνσταντίνος Φλαμής με… mail (και όχι με κατ’ ιδίαν συνάντηση) βρέθηκε εκτός της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Με ένα mail το οποίο έγραφε “να διακοπεί η συνεργασία μας για 6 μήνες μέχρι τον Απρίλιο 2024” ο οικονομικος Διευθυντής της εφημερίδας Πελοπόννησος ενημέρωσε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή για την απόλυσή του από την 1η Νοεμβρίου 2023. Μαλιστα το mail εστάλη στον δημοσιογράφο που μόνο με την υπόθεση Πισπιρίγκου “απογείωσε” στο πανελλήνιο την εφημερίδα, το ίδιο πρωινό (9 το πρωί) λέγοντάς του πως… από σήμερα σταματάς να γράφεις.

Ο εκδότης Θεόδωρος Λουλούδης υποστήριξε πως… δεν γνώριζε για τις κινήσεις του Οικονομικού του Διευθυντή Νίκου Νίκα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η επιμονή του Κ. Φλαμη να δημοσιευθεί στις 27 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, όλη την καταγγελία που είχε κάνει η 54χρονη πρώην σύντροφος του Πατρινού δεσπότη ο οποίος εμφανιζόταν γυμνός στις παραλίες (και όχι μόνο). Η Διεύθυνση διαφωνούσε και ζητούσε μόνο την δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών, χωρίς την αναφορά στις καταγγελίες για βιασμό του ΑμΕΑ αδελφού της καταγγέλλουσας.

Ο Κ. Φλαμής αρνήθηκε και δήλωσε “ή όλο το ρεπορτάζ ή τίποτα”! Και αυτό προφανώς… έφερε την ρήξη αλλά με άκομψο και μη ηθικό τρόπο. Το ρεπορτάζ φυσικά δημοσιεύθηκε στην “Πολιτεία” και μάλιστα με σύμφωνη γνώνη τριών γνωστών δικηγόρων της Πάτρας που το εξέτασαν από νομικής πλευράς. Και στη συνέχεια στον Antenna, στο Star κλπ. Ο Κωνσταντίνος Φλαμής συνεχίζει πλέον εκτός από την “Πολιτεία” και στην καθημερινη εφημερίδα “Γνώμη”, μετά από συμφωνία με τον εκδότη της Γιάννη Χριστόπουλο. Η αποκαλυπτική σελίδα “Κώδικας Φλαμής” θα διαβάζεται πλέον στην ιστορική εφημερίδα της πόλης Γνώμη.

 

 

Σχετικά Άρθρα