Ποια εταιρεία της Αχαΐας έχει νέες επιδόσεις ρεκόρ

Πώς η Οινοποιία – Ποτοποιία Αιγίου κατάφερε να εξελιχθεί σήμερα στη μεγαλύτερη οινοποιητική βιομηχανική εταιρεία της χώρας

Αθόρυβα αλλά μεθοδικά η Οινοποιία – Ποτοποιία Αιγίου ή κατα κόσμον Cavino έχει καταφέρει σήμερα να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη οινοποιητική βιομηχανική εταιρεία  της χώρας από άποψη οικονομικών μεγεθών. Η εταιρεία, που δημιούργησαν το 1958 οι Κωνσταντίνος Αναστασίου και ο Ιωάννης Δούσκας, κατάφερε για πρώτη φορά κατά την περυσινή χρήση να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ με το 66% των εσόδων να προέρχεται απ’ τις εξαγωγές σε 50+ χώρες.

Η εταιρεία, που βρίσκεται βρίσκεται εδώ και χρόνια υπό τη διοίκησης της δεύτερης γενιάς των ιδρυτικών οικογενειών με τον κ. Γιάννη Αναστασίου (αριστ. στη φωτ.) στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και τον κ. Θεόδωρο Αναστασίου (δεξ. στη φωτ.) στη θέση του Προέδρου, προχώρησε σε ένα ντιλ που αφορά μία απ’ τις εμβληματικές ποτοποιίες – οινοποιίες της Β. Ελλάδας, της «Μπαμπατζίμ» ή κατά το πλήρες «Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος ΟΕ». Μία εξαγορά με την οποία αφενός ενισχύεται το χαρτοφυλάκιο της ίδιας της Cavino αλλά και από την άλλη δίδεται μία διέξοδος για την γνωστή εταιρεία της Μακεδονίας που μετά το θάνατο του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου προσπαθούσε να ξαναβρει το βηματισμό της υπό τη διοίκηση του μοναχογιου του, Χρήστου Μπαμπατζινόπουλου.

 

πηγή:newmoney.gr

Σχετικά Άρθρα