ΠΑΤΡΙΝΟΣ ήθελε… σεξ με ανήλικες και κατήγγειλε ληστεία

Στη σύλληψη 16χρονης, μιας εκ των δύο ανήλικων δράστιδων της καταγγελλόμενης ως ληστείας που σημειώθηκε σε βάρος οδηγού εντός αυτοκινήτου, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Σε βάρος της αλλά και της 13χρονης αδελφής της, που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος της μητέρας των ανήλικων κοριτσιών για παραμέληση εποπτείας.

Ο 83χρονος οδηγός κατήγγειλε στην Αστυνομία το περιστατικό που συνέβη στη συμβολή  τη Δευτέρα, ισχυριζόμενος πως τα δύο κορίτσια μπήκαν αιφνιδιαστικά στο όχημα και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το πορτοφόλι με 120 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα. Την πιστωτική κάρτα την παρέδωσαν σε άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι και πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές σε παντοπωλείο.

Τελικά αποδείχθηκε  πως στο ΙΧ του υπερήλικα επιβιβάστηκε αρχικά η 13χρονη και ακολούθως το όχημα σταμάτησε για να παραλάβει τη 16χρονη αδελφή της. Αστυνομικές πηγές εικάζουν πως θύμα και δράστιδες γνωρίζονταν. Οι ανήλικες, εκμεταλλευόμενες τις «αδυναμίες» του 83χρονου, του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν. Η 16χρονη θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα