ΠΑΤΡΑ: Ο Γιώργος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ολυμπία

Ενα αγαπημένο ζευγάρι της Πάτρας ενώθηκε και με τα δεσμά του γάμου, με την τελετή να γίνεται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο. Και το τραπέζι στο W στο Ρίο. Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο αστυνομικός Γιώργος Γλεντζής με την αγαπημένη του Ολυμπία Μπάρλου, στενή συνεργάτιδα του πρώην Υφυπουργού και νυν βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη. Κουμπάροι ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Κονδύλης και οι Ανδρέας και Οκσάνα Πατούχα.

Στην γαμήλια τελετή και το τραπέζι είδαμε τους βουλευτές Ανδρέα Κατσανιώτη και Ιάσωνα Φωτήλα, τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Φίλια, τον ειδικό σύμβουλο του Περιφερειάρχη και Περιφερειακό Σύμβουλο Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, τον συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου Δημήτρη Σκοινοχωρίτη, την Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου της Αννας Βοζεμπεργκ, Γεωργία Ζαφειροπούλου κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι ΠατρινώνΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Γάμος στην Τρυπητή για γνωστό ζευγάρι Πατρινών

Σχετικά Άρθρα