ΠΑΤΡΑ: Γνωστοί “μπράβοι” εκβίαζαν 30χρονο! Θύμα τους για τα μάτια… μιας Πατρινής

Αναζητούσε τρόπο να αντιμετωπίσει τις απειλές που φέρεται πως  δεχόταν από την οικογένεια της κοπέλας που διατηρούσε δεσμό και τελικά έπεσε θύμα εκβίασης από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, αναλαμβάνοντας τον ρόλο των «διαμεσολαβητών».

Ο λόγος για 30χρονο πατρινό, που σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι δυο νεαροί επίσης από την Πάτρα, που κατα πληροφορίες δραστηριοποιούνται στη «νύχτα» με το πρόσχημα της διευθέτησης του ζητήματος που τον απασχολούσε, σε τακτικά χρονικά διαστήματα του ζητούσαν διάφορα χρηματικά ποσά, αποσπώντας του συνολικά 400 ευρώ.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται έφτασαν στο σημείο να εξαπολύσουν εναντίον του απειλές, όταν αυτός αρνήθηκε να τους «χρηματοδοτεί». Οι δυο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»,  συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 24/04/2023, για εκβίαση και απειλή και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Σήμερα, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, αναμένεται να μεταφερθούν για τα περαιτέρω στον αρμόδιο εισαγγελέα

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα