ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο νοσηλευτής που κατηγορείται για βιασμό σε βάρος 23χρονης μέσα στο Νοσοκομείο

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας οδηγήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο νοσηλευτής του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” μετά την σοβαρή εξέλιξη που σημειώθηκε στην υπόθεση καταγγελίας σε βάρος του από 23χρονη ασθενή στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος. Μάλιστα κατά την μεταγωγή του στον Εισαγγελέα δεν απάντησε σε ερωτήσεις που του υπέβαλλαν δημοσιογράφοι σχετικά με τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του.

Στο μεταξύ «τρελάθηκα όταν έμαθα τί έγινε» λέει  ο σύζυγος της 23χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν νοσηλευτή τη Δευτέρα (18.12.2023) στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

«Είναι καλά, απλά δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Ό,τι είναι, θα γίνει σε συνεννόηση με δικηγόρο» λέει ο σύζυγός της 23χρονης που δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον νοσηλευτή, και προσθέτει «εγώ έλειπα, μετά από λίγο η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Ήρθα χθες το βράδυ και δεν τα ξέρω όλα. Δεν την έχω ρωτήσει κι εγώ για να μην ξύνω πάλι πληγές. Τα έχει ήδη πει πολλές φορές στην αστυνομία».

Ο 51χρονος νοσηλευτής, που αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς συνελήφθη και βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη, αρνείται τα πάντα.

Ο σύζυγος της 23χρονης δήλωσε:  «έμαθα ότι μίλησε ο νοσηλευτής, υπάρχει ο γιατρός που μπορεί να διαβεβαιώσει. Όταν ηρεμήσει λίγο, φαντάζομαι και η ίδια θα μιλήσει».  Όπως αναφέρει, «τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα πραγματικά. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Δεν τον ήξερε τον νοσηλευτή. Τα βλέπουμε και στις ειδήσεις τι γίνεται, στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, χαμός».

Η νεαρή κοπέλα υπέβαλλε μήνυση για βιασμό σε βάρος του νοσηλευτή με αποτέλεσμα η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη και σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία γυναίκα γιατρός η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.

Την ίδια στιγμή, o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα