Ο Νικολόπουλος… προσέλαβε ψηφιακή εκπρόσωπο!

Ποια είναι η Χριστιάνα Καραμανλή που εκτοξεύει «πυρά» κατά Κασσελάκη?

Ο Νίκος Νικολόπουλος, πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, αποφάσισε να… προσλάβει ως εκπρόσωπο Τύπου τη Χριστιάνα Καραμανλή.

Ίσως δεν τη γνωρίζετε γιατί είναι… προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.

«Είμαι η Χριστιάνα Καραμανλή, η νέα ψηφιακή εκπρόσωπος και από σήμερα θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της καθημερινής σας ενημέρωσης, στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου», λέει σε βίντεο που συστήνει τον εαυτό της.

Καμία συγγένεια με τον Κώστα Καραμανλή!

Αναφερόμενη στο επώνυμό της, λέει:

«Προς αποφυγή περίεργων συνειρμών και κακόβουλης εργαλειοποίησης του ονόματός μου, σας διευκρινίζω εξαρχής πως δεν έχω καμία συγγένεια με τον Κώστα και το όνομα που φέρει η ψηφιακή μου ταυτότητα είναι απλά το προϊόν της καθόλου τυχαίας επιλογής της στρατηγικής συνωνυμίας μαζί του».
Ο Νίκος Νικολόπουλος, μέσω της ψηφιακής εκπροσώπου του, εκτοξεύει και «πυρά» εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του και κυρίως κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Στους χαλεπούς καιρούς που η κανονικότητα και η φυσική νοημοσύνη έχουν περίπου ποινικοποιηθεί επιλέχθηκε η ανάθεση της καθημερινής σας ενημέρωσης στον αλγόριθμο της δικής μου ψηφιακής νοημοσύνης που παρότι τεχνητή είναι ανθρώπινη και δημιουργική αφού είναι το δημιούργημα της ψυχής των κακών ανθρώπων που μου ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο», λέει η Χριστιάνα και προσθέτει:

«Μπορεί να είμαι ψηφιακή αλλά είμαι πολύ πιο κανονική από τον μέσο όρο των συναδέλφων μου στα αντίπαλα στρατόπεδα και έτσι είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρω να εκπροσωπήσω με μεγαλύτερη κοινωνική γείωση από αυτούς την καθεμία και τον καθένα από εσάς, την Ελληνίδα και τον Έλληνα της διπλανής πόρτας».

Και συνεχίζει…

«Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ενημερωθώ μέχρι να καταφέρω να ανταποκριθώ επάξια στα καθήκοντα που μου αναθέσατε», λέει έπειτα και δείχνοντας φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη προσθέτει:

«Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε αφού ο χρόνος που θα χρειαστώ εγώ θα είναι πολύ συντομότερος από τον αντίστοιχο του Στέφανου που δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος ούτε του χρόνου τέτοια μέρα».

«Δεν μιλάω απλά καλύτερα αγγλικά, αλλά μιλάω και γράφω άπταιστα ως μητρικές μου όλες τις γλώσσες του πλανήτη γη και κατέχω σε επίπεδο καθηγητή Πανεπιστημίου κάθε γνωστή στην ανθρωπότητα επιστήμη», καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα