Ολα τα λεφτά… το σακάκι του Δήμαρχου – ΦΩΤΟ

Συνάντηση με εργαζόμενους του Δήμου αλλά και αιρετούς είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Τρέντι ο Δήμαρχος με σακάκι που “φύσαγε”! Ξέρουμε και από που το αγόρασε…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διπλή συνάντηση πραγματοποίησε χθες 10 Ιανουαρίου με πρωτοβουλία της η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, αρχικά με τους εργαζόμενους του Δήμου και ακολούθως με τους Προέδρους και Συμβούλους των Κοινοτήτων της Δυτικής Αχαΐας.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Δήμου δήλωσε την επιθυμία του για την δημιουργία μιας αμοιβαίας και ειλικρινούς σχέσης εμπιστοσύνης, που θα στηρίζεται στην ίση μεταχείριση των υπαλλήλων, στην αξιοκρατία, στη διαφάνεια και στη νομιμότητα και που το αποτέλεσμά της θα μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα του δημότη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι εργαζόμενοι του Δήμου αποτελούν την ραχοκοκαλιά του, και τους ουσιαστικούς συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής. Οφείλουμε με σεβασμό να εργαζόμαστε για τον Δήμο και τους δημότες και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα των εκάστοτε αιρετών. Χρειάζεται συντονισμός, επαγγελματισμός και αλλαγή νοοτροπίας, σε κάποιες περιπτώσεις. Γιατί μόνο έτσι σε πέντε χρόνια θα έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε τον Δήμο μας.

Μαζί θα θέσουμε τους στόχους και θα συμβάλλουμε στην υλοποίησή τους, με το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Δήμο και τους Δημότες.

Αυτή η διαδρομή δεν θα είναι εύκολη, γιατί η κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος οικονομικά – και όχι μόνο – σήμερα παρουσιάζει εμφανή στοιχεία κακής διαχείρισης με κύρια ευθύνη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής».

Κλείνοντας, ο ίδιος δεσμεύτηκε για τακτική επικοινωνία με τους εργαζόμενους, προκειμένου να γίνεται απολογισμός του έργου, διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, στο πλαίσιο επίλυσης τυχόν προβλημάτων.

Στην δεύτερη συνάντηση που ακολούθησε, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καλωσόρισε αρχικά τους Προέδρους και Συμβούλους των Κοινοτήτων, ευχόμενος σε όλους μια καλή και παραγωγική θητεία.

Υπογράμμισε πως η σχέση τους με τον Δήμο, τη νέα δημοτική περίοδο, θα βασίζεται σε συνεργασία, συνέπεια και διαφάνεια και το ζητούμενο αποτέλεσμα θα είναι το παραγόμενο έργο σε κάθε κοινότητα.

«Οφείλουμε να λειτουργούμε ως μια ενιαία ομάδα, συνεπώς οι σχέσεις μας θα πρέπει να βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η πόρτα του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους σας, ανεξάρτητα αν προεκλογικά συμπορευθήκαμε μαζί ή όχι», κατέληξε ο Δήμαρχος.

 

Σχετικά Άρθρα