Ξέσπασε πόλεμος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ λόγω… Σολωμού…!

Η υποψηφιότητα του Χρίστου Σολωμού, ξαδέλφου και συνεργάτη της Κατερίνας Σολωμού με το ψηφοδέλτιο Σβόλη για το Δήμο Πατρέων άνοιξε μέτωπο μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρίνος Σκανδάμης με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

“Ο Χρήστος Σολωμός, ξάδελφος και συνεργάτης στις εθνικές εκλογές της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Σολωμού, κατεβαίνει υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό του Κώστα Σβόλη που υποστηρίζεται επίσημα από τη ΝΔ. Ο κ. Σβόλης ειναι και Αντιπρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, στον οποίο Γραμματέας είναι ο σύζυγός της Κατερίνας Σολωμού, Γιώργος Πατριαρχέας. Καλό θα ήταν να υπάρξει σήμερα δήλωση της αγαπητής Κατερίνας για το ότι στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα Αϊβαλή, για να μην αφήνονται ανοικτές ερμηνείες που είναι αντίθετες σε αυτό που ο πολιτικός μας χώρος επιδίωκει. Επίσης το ΠΑΣΟΚ να μας πει κάποια στιγμή τι συμβαίνει. Εκτός και αν πια δεν καταλαβαίνουμε κάτι…”

Η αντίδραση της Κατερίνας Σολωμού στο σχόλιο του συντρόφου της ήταν άμεση…

“Σύντροφε Μαρίνο, μου προκαλούν αλγεινή εντύπωση τα γραφόμενά σου.Βλέπω ότι συνεχίζεις την επίθεση εναντίον του επίσημου ΠΑΣΟΚ και των εκπροσώπων του στην τοπική κοινωνία. Ενάντια σε ανθρώπους που δώσατε κοινούς αγώνες, με κοινό όραμα και αξίες. Επιτίθεσαι σε ανθρώπους που τιμούν διαχρονικά τη βούληση των πολιτών.Δεν θα σου απαντήσω με τον τρόπο που ενδεχομένως θα ήθελες. Μιλώ πάντοτε δημόσια, πάντοτε στα αρμόδια όργανα του κόμματος που τιμώ, υπερασπίζομαι και βοηθώ και όχι μέσω τρίτων ή «τυφλά» στα social media.

Στηρίζω ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο στα social media, σε φωτογραφίες και στα λόγια, αλλά ουσιαστικά. Στην καθημερινή τους μάχη για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο και για τη νίκη στις εκλογές.
Κατανοώντας την αγωνία σου για την ενότητα, σε καλώ μαζί μας, να είμαστε όλοι ενωμένοι για να κερδίσουμε. Από μένα θα συναντάς και θα δέχεσαι μόνο ενότητα και αγάπη.
Μακάρι να σκεφτόσουν καλύτερα πριν γράψεις.
Έλα μαζί μας για νίκες με τον Βασίλη Αιβαλή και τον Σπύρο Σκιαδαρέση!Αναμένω φυσικά δημόσια δήλωση σου και για τους δυό.
Φυσικά και διαφωνώ απόλυτα και έχω ενοχληθεί με την κάθοδο του ξαδέρφου μου Χρήστου Σολωμού με το ψηφοδέλτιο του Σβόλη, γεγονός που δήλωσα και στον ίδιο και στο κ Σβόλη.
Όσο για το αν έχω στηρίξει τον κ Φαρμάκη αυτό φαίνεται από τη διαχρονική μου στάση!
Λυπάμαι πραγματικά.
Φυσικά δεν θα απαντήσω σε καμία άλλη επίθεση!”
Θέση για το ζήτημα πήραν με σχετικές αναρτήσεις και άλλα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ και ο πόλεμος καλά κρατεί….

Σχετικά Άρθρα