ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Με την γυναίκα που την έσερναν στα διόδια στο Αίγιο

 

Τρία άτομα αναζητά η αστυνομία, τα οποία, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματισθεί από το τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, κατηγορούνται για ληστεία και εκβίαση σε βάρος μίας 28χρονης γυναίκας..

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, η 28χρονη  είχε μεταβεί πριν από δύο ημέρες στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί πρόσφατα για υπόθεση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Επιστρέφοντας η 28χρονη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας με το αυτοκίνητό της, την ακολουθούσαν οι δράστες με το δικό τους αυτοκίνητο.  Στο ύψος της περιοχής του Ελαιώνα, Αχαΐας, οι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο της 28χρονης  και την έβγαλαν έξω από το όχημα.

Στην συνέχεια, με προτεταμένο μαχαίρι και την άσκηση σωματικής βίας την απείλησαν να μην μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και να μην διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για το φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι δράστες, φεύγοντας από το σημείο, αφαίρεσαν την τσάντα της 28χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα