ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΦΩΤΗΛΑ: Τα ευρώ της μίζας για τον ΟΣΕ σε κουτί με… γλυκά!

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε γνωστός τοπικός συνδικαλιστικός παράγοντας στον βουλευτή Αχαΐας ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα.

Η καταγγελία, όπως ανέφερε στον πολιτικό, συνοδεύεται από αποδεικτικό οπτικό και φωνητικό υλικό και σχετίζεται με τον ΟΣΕ.

Ο έμπειρος συνδικαλιστής απευθύνθηκε στον βουλευτή γιατί, όπως εξήγησε στην «Πελοπόννησο», ο κ. Φωτήλας μετέχει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις ευθύνες για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών και έχει την ευχέρεια να προωθήσει την καταγγελία αρμοδίως.

Αν αυτά που άκουσε ο βουλευτής αληθεύουν, τότε θα προκληθεί σάλος, δεδομένου ότι η καταγγελία αφορά στην ανάθεση τεχνολογικού έργου από τον Οργανισμό σε ιδιώτη, που μάλιστα έφθασε στον παραλήπτη με… πρωτότυπο τρόπο! Σε κουτί με… γλυκά.

Το έργο που εκτέλεσε ο ιδιώτης σε μεγάλη πόλη της χώρας συνοδεύτηκε από διαπιστώσεις που καταδεικνύουν το «ξεχαρβάλωμα» της τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ.

Ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι μετά το δυστύχημα στη Θεσσαλία αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» αρκετές αναθέσεις έργου από τον ΟΣΕ, προκειμένου να «μπαλωθούν» πάμπολλες ατέλειες των Συστημάτων Ασφαλείας του. Παράλληλα διατείνεται ότι κάθε ανάθεση της τάξης των 15-20.000 ευρώ γίνεται μόνο αν δοθεί η ανάλογη μίζα!

Τώρα, αναμένει τις πρωτοβουλίες του Ι. Φωτήλα και στη συνέχεια θα πράξει αναλόγως.

Σχετικά Άρθρα