Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις κορυφαίες ερωτικές ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι το 2023

Ποια ήταν η πιο δημοφιλής σεξουαλική ερώτηση

Η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις κορυφαίες ερωτικές ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι το 2023 και τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η πιο δημοφιλής σεξουαλική ερώτηση του 2023 ήταν: «Ποια είναι η στάση σαμαράκι;».

Ακούγεται περισσότερο σαν κάτι που συμβαίνει στους δρόμους παρά ανάμεσα στα σεντόνια, με τον συγκεκριμένο όρος να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής αφού ένας διαγωνιζόμενος στο Love Island τον ανέφερε στη γνωστή βρετανική σειρά.

Χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, η στάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από τους γοφούς ενός ατόμου καθώς είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα, εξ ου και το όνομα «σαμαράκι».

Η δεύτερη πιο δημοφιλής ερώτηση στη γνωστή μηχανή αναζήτησης είναι: «Αν είναι εντάξει να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;». Σύμφωνα με τους ειδικούς ,είναι απολύτως ασφαλές, αν και μπορεί να είναι λίγο άβολο.

Οι αναζητήσεις για την έννοια της «σεξουαλικής θετικότητας» ήρθαν στην τρίτη θέση, ενώ ο λόγος για τον οποίο υπάρχει αιμορραγία μετά το σεξ ήταν η τέταρτη πιο συχνή ερώτηση.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιθυμούσαν να μάθουν πόσα ραντεβού πρέπει να βγουν πριν κάνουν σεξ με κάποιον, ενώ κάποιοι… γυμναστηριακοί ήθελαν να μάθουν πόσες θερμίδες καίνε κατά τη διάρκεια της συνουσίας. (Είναι περίπου 100 θερμίδες – όχι κι άσχημα!).

Και το καλύτερο για το τέλος. Μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι δεν είχε καμία σχέση με τη δική τους σεξουαλική ζωή ή οτιδήποτε σχετικά με το σώμα τους.

Κάποιοι απλά ρώτησαν κάτι που οι περισσότεροι από εμάς πιθανώς δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ σε καμία στιγμή της ζωής μας μέχρι σήμερα.

Εκατομμύρια άνθρωποι, λοιπόν, ήθελαν να μάθουν πως κάνουν σεξ τα ψάρια...

Σχετικά Άρθρα