Η στάση μελομακάρονο στο σεξ-Ό, τι πιο ΚΑΥΤΟ για τις γιορτές!

Λίγο το χαρούμενο κλίμα, η ζεστασιά μπροστά από το τζάκι (ή τη σόμπα το ίδιο είναι, δεν πειράζει) ένα δυο ποτήρια κρασί, δε θέλει και πολύ για να ανάψει το πάθος!

Και όταν ανάψει τι κάνουμε; Τα ίδια και τα ίδια; Όχι φυσικά. Σας έχουμε τις καλύτερες στάσεις για να γίνει και το κρεβάτι σας εορταστικό.

Απαραίτητα αξεσουάρ:

Σέξι κόκκινα εσώρουχα ανδρικά και γυναικεία. Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια – (οι πιο τολμηροί χρησιμοποιούν και στολές) πάθος, τρυφερότητα, αγάπη προφυλάξεις και ξεκινάμε.

Η στάση μελομακάρονο

Είναι σαν να τρως και να απολαμβάνεις το σώμα του άλλου όπως ακριβώς κάνεις και με το αγαπημένο σου γλυκό! Η κλασσική στάση 69 αλλά πλαγίως θεωρείται μια από τις πιο παθιασμένες στάσεις στο σεξ όχι μόνο λόγω της ταυτόχρονης διέγερσης αλλά και λόγο του ότι μπορείς να απολαύσεις τη μυρωδιά του, τη γεύση του σώματος. Η καθαριότητα εδώ είναι το παν. Πολλά ζευγάρια συνηθίζουν μαζί ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αρωματικά αφρόλουτρα πριν δοκιμάσουν τη στάση αυτή.

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο

Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις: Τα προκαταρκτικά και το στοματικό σεξ που έχεις αμελήσει τελευταία. Και μπορείς πράγματι να το κάνεις να μοιάζει σαν μια μεγάλη έκπληξη! Την ώρα που κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ της και χαλαρώνει, γονάτισε μπροστά της και άρπαξε τρυφερά τα πόδια της και ξεκίνα να την διεγείρεις. Αν δεις ότι το απολαμβάνει μπορείς να συνεχίσεις μέχρι να φτάσει σε οργασμό. Και εκείνη θα σε ανταμείψει στον δεύτερο γύρο.

H στάση Jingle Balls!

Oι περισσότεροι άνδρες αρέσκονται στα χάδια που κάνει η γυναίκα στους όρχεις. Βέβαια η γυναίκα πρέπει να είναι προσεκτική γιατί μια άγαρμπη κίνηση μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη για εκείνον. Η στάση αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι η γυναίκα μπορεί να χαιδεύει τρυφερά τους όρχεις του συντρόφου της την ώρα της σεξουαλικής επαφής και ταυτόχρονα να είναι αρκετά προσεκτική μιας και διατηρεί την οπτική επαφή με τα γεννητικά του όργανα

 

 

Σχετικά Άρθρα