Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογείται: «Όταν ήρθε ξανά στη ζωή μου ο Γιάννης, κατάλαβα ότι…»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Γιάννη, αλλά και στην πιθανότητα ενός θρησκευτικού γάμου.

 

Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα ασφάλειας να επιστρέφεις σε έναν άντρα που σε είχε ερωτευτεί πριν γίνεις διάσημη, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να προβληματιστείς για ποιους λόγους θέλει να είναι δίπλα σου.

Έχει τεράστια διαφορά, γιατί έχω την τύχη να έχω σχέση με έναν άνθρωπο που ήμουν ξανά μαζί του στο παρελθόν. Ήμουν πολύ μικρή την πρώτη φορά, με ξέρει πολύ καλά, μεγάλωσα μαζί του. Είναι μεγάλη δύναμη αυτό για μένα. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα όλο αυτό το διάστημα, και μαζί αλλά και παράλληλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Έχω αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό με καθησυχάζει λίγο. Γιατί όταν κάνεις αυτή τη δουλειά έχεις πάντα το άγχος αν σε έχει επηρεάσει αρνητικά. Αναρωτιέσαι “έχω κάνει το καλύτερο για τους φίλους μου και την οικογένειά μου;”. Όταν ήρθε ξανά στη ζωή μου ο Γιάννης, κατάλαβα ότι όλα είναι καλά τελικά. Γιατί μέχρι τότε είχα μέσα μου αυτή την απορία, ειδικά για την οικογένειά μου.

papageorgiou30083

Νυφικά έχεις φορέσει πολλά στη δουλειά σου, στη ζωή σου όμως δεν έχεις φορέσει ακόμα. Την πρώτη φορά με τον σύντροφό σου παντρευτήκατε στο δημαρχείο. Σε ρωτάω επειδή ξέρω ότι πιστεύεις πολύ στον Θεό.

Είναι αλήθεια αυτό. Αν παντρευόμουν τώρα, θα ήθελα να είναι θρησκευτικός ο γάμος. Αν δεν συμβεί όμως, δεν τρέχει και κάτι. Ένα νυφικό ωστόσο θα το βάλω, μόνο και μόνο για να το δω στον καθρέφτη.

ilianna papageorgiou

Σχετικά Άρθρα