Η “εξομολόγηση” Κυριακόπουλου

Με μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποχαιρετά το χρόνο που φεύγει ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ και για μικρό χρονικό διάστημα βουλευτής Γιώργος Κυριακόπουλος.

“Αυτή την φωτογραφία την δημοσιεύω σήμερα για πρώτη φορά, στο τέλος του χρόνου που περνά, γιατί για μένα προσωπικά, ήταν μια σημαντική στιγμή.

Ξεκινώντας από ένα Χωριό της Αχαΐας, τα ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΑ, χωρίς να είμαι Δικηγόρος, Γιατρός, Επώνυμος Δημοσιογράφος, Πανεπιστημιακός, Επιχειρηματίας, αλλά ένας εργαζόμενος στο δημόσιο, κατάφερα με την παρουσία μου, χρόνια τώρα, στον συνδικαλισμό, στον αθλητισμό, στην αυτοδιοίκηση, και στην πολιτική, κυρίως όμως με την θέληση του κόσμου κ την στήριξη γνωστών αλλά κ αγνώστων, να εκλεγώ βουλευτής έστω κ για ένα μήνα.

Είναι κ παραμένει η κορύφωση μιας διαδρομής.

Την ικανοποίηση στην ζωή δεν στην δίνουν μόνο αυτές οι στιγμές, αλλά κυρίως η καταξίωση στην συνείδηση του κόσμου, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών, την οποία είμαι ευτυχής, γιατί εισπράττω συχνά κ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ.

Στον απολογισμό του χρόνου νοιωθω ευτυχής, παρά τις όποιες δυσκολίες του, ευχόμενος κ τον επόμενο, να συναντιομαστε όλοι, στους δρόμους, στις πλατείες, σε δουλειές, σε παραλίες, σε χώρους αναψυχής εκεί που η χαρά διώχνει την λύπη.

Δυστυχώς ο χρόνος που φεύγει, δεν στέλνει μηνύματα ελπίδας κ αισιοδοξίας, αντίθετα θλίψη κ πικρία, με οσα συνέβησαν κ συμβαίνουν στην Περιοχή μας, στην Χώρα μας, αλλά κ στον υπόλοιπο κόσμο.

Όμως πάντα Εύχομαι-Ελπίζω-
Επιθυμώ, ΥΓΕΊΑ για όλο τον κόσμο, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΤΟΥ κ επίτευξη κάθε στόχου, ατομικού η συλλογικού μικρού ή μεγάλου, ειδικά στα νέα παιδιά που έχουν μπροστά τους μια δύσκολη εποχή.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ♥️♥️♥️!!!!!!!”

Σχετικά Άρθρα