ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ: Παραιτήθηκε ο πρώην υπ. βουλευτής

Με σαφή τρόπο, το ΔΣ του εργοστασίου γάλακτος «ΠΡΩΤΟ» τοποθετείται γύρω από τα τελευταία συμβάντα που αφορούν μέλος του συνεταιριστικού φορέα, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για εκβιασμό σε βαθμό πλημμελήματος. Αυτούσια η ανακοίνωση του φορέα είναι η ακόλουθη:

«Με αφορμή το θλιβερό γεγονός που απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές και τη δικαιοσύνη και στο οποίο εμπλέκεται διοικητικό στέλεχος του Συνεταιρισμού μας, ανακοινώνουμε ότι καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή τις ενέργειές του, όπως αυτές φέρονται να έγιναν, οι οποίες σε κάθε περίπτωση βρίσκονται έξω από την ηθική και την πρακτική των λοιπών μελών του ΔΣ του Συνεταιρισμού και όλων των συνεταιριστών.

Ο συγκεκριμένος συνεταιριστής ήδη δήλωσε την παραίτησή του από το ΔΣ, η οποία έγινε δεκτή.

Το ΔΣ δηλώνει ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο νόμιμο τρόπο να διεκδικεί και να απαιτεί την αποκατάσταση της τεράστιας ζημιάς που προκάλεσαν στον Συνεταιρισμό μέλη της προηγούμενης διοίκησης, τα οποία φέρονται ότι εκβιάστηκαν από το παραιτηθέν μέλος μας, με την επισήμανση ότι κάποιος που πιστεύει ότι έχει δίκιο για τις ενέργειές του δεν υποκύπτει σε δήθεν εκβιασμούς, αλλά περιμένει τη δικαιοσύνη να αποκαλύψει την αλήθεια, αν αυτός πιστεύει ότι είναι με το μέρος του».

Να θυμίσουμε ότι στην υπόθεση είχε παρέμβει το τμήμα εκβιαστών, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής είχε συλληφθει αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Φέρεται να είχε ζητήσει 300.000 ευρώ από πρωην Πρόεδρο του Συνεταιρισμού για να “βοηθήσει” σε δικαστική του υπόθεση με τον Συνεταιρισμό.

Σχετικά Άρθρα