Διονυσία Κουκίου: Σε σχέση με υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας

Η Διονυσία Κουκίου, σύμφωνα με  πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ΟΝ time», είναι πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του Μιχάλη, ο οποίος εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μάλιστα, αυτή τη φορά η Διονυσία Κουκίου έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή την περίοδο η ξανθιά καλλονή συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», όπου έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και στον τελικό. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα με ένα κέντρο σολάριουμ στην Πάτρα, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε άμεσα και σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Το μοντέλο και επιχειρηματίας είναι 37 ετών και κατάγεται από την Πάτρα, όπου μεγάλωσε.

Αφού τελείωσε το σχολείο, η Διονυσία Κουκίου αποφάσισε να έρθει μόνιμα στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει, ωστόσο η ομορφιά και οι εντυπωσιακές αναλογίες της την έκαναν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Αρκετά χρόνια μετά πήρε την απόφαση να κάνει σπουδές γύρω από την ψυχολογία κι έτσι έβαλε στόχο να πάρει το πτυχίο της. Όπως έχει δηλώσει η ίδια: «Είχα ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια, αλλά στη συνέχεια το σταμάτησα και τώρα αποφάσισα να το τελειώσω. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου. Πάντα μου άρεσε αυτός ο τομέας της ψυχολογίας. Το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης και σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου. Η ψυχολογία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο μπορείς να έχεις πολλές επιλογές. Δεν είναι μόνο η ψυχανάλυση, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ήταν το 2008 όταν η εντυπωσιακή Διονυσία Κουκίου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Τότε, δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, κι αυτή η απόφασή της αποδείχθηκε πολύ σωστή, καθώς κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και το μεγάλο τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Σχετικά Άρθρα