Γιώργος Ασημακόπουλος για «Survivor 4»: Η Δαλάκα στο τέλος θα πάρει και τη θέση του Λιανού στην εκπομπή

Ο Πατρινός  Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε δηλώσεις σχετικά με την πρεμιέρα του Survivor 4, αλλά και τους παίκτες που συμμετέχουν.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στον λόγο που δεν πήγε ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο.

«Λες να μη με ήθελαν και φέτος; Εντάξει παιδιά, έχω πάει δύο φορές. Σε λίγο θα πάρω σύνταξη», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Δαλάκα στο τέλος θα πάρει και τη θέση του Λιανού στην εκπομπή».
Όσο για τις παραβάσεις που σημειώθηκαν στον περσινό κύκλο του Survivor, ανέφερε: «Δεν μίλαγε κανένας μας στο κινητό, εκτός από συγκεκριμένα πράγματα. Πριν να φύγουμε, είχε έρθει ο κύριος Ατζούν και μας είχε ξεκαθαρίσει ότι η μόνη παράβαση που θα ήταν τελειωτική είναι να μας πιάσουν με κινητό».

Συμπλήρωσε επίσης: «Κανένας παίκτης εκτός από αυτούς που αποβλήθηκαν, δεν είχε κινητό. Για ποιον λόγο έφυγαν άρα η Δαλάκα και η Ασημίνα; Γιατί δεν τους άρεσε το κλίμα; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;».

Αποκάλυψε επίσης, το παρασκήνιο πίσω από ό,τι έγινε στο Survivor All Star. «Ο Ατζούν μας είχε πει ότι απαγορεύεται κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, γιατί έτσι αλλάζει η ροή του παιχνιδιού. Απλά τότε, με τον σεισμό δεν μπορούσε να έρθει ο Ατζούν εκεί, λόγω του μεγάλου σεισμού που είχε γίνει στην Τουρκία», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. «Κι ο Κώστας πολύ καλός. Είχαν διαρρεύσει βίντεο από τον Κωστάκη. Είχε διαρρεύσει ένα βίντεό μου που βρήκα φαγητό σε έναν σκουπιδοτενεκέ και από ό,τι μου είπαν, από τον Κώστα διέρρευσε. Το έκανε μήπως και αποβληθώ κι εγώ», είπε κλείνοντας.

 

Σχετικά Άρθρα