Αυτό είναι το παλικάρι από την Πάτρα που σκοτώθηκε στην Αθήνα! 29 ετών ο Αστυνομικός!

Τραγική κατάληξη είχε μια καταδίωξη αυτοκινήτου στον Ασπρόπυργο, αφού σκοτώθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.Πρόκειται για τον 29χρονο Πατρινό Αστυνομικό, Χρήστο Κουρουνιώτη, η οικογένεια του οποίου διαμένει στα Δεμένικα. Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην ΔΙΑΣ στην Αθήνα, ενώ ο αδελφός του επίσης αστυνομικός, υπηρετεί στην Πάτρα.

Ολα έγιναν στις 3:30 τα ξημερώματα οπότε οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι, και το κυνηγούσαν μέχρι τον Ασπρόπυργο.

Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Οι μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ άρχισαν την καταδίωξη η οποία κατέληξε στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου. Στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να πέσει πάνω του.

Δύο αστυνομικοί ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγη ώρα αργότερα. Ένα άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο, συνελήφθη.

Σχετικά Άρθρα